Διεθνή

Σύγχρονη «Μήδεια» - ΗΠΑ: Ο σύζυγός της ζητά να την συγχωρέσουν όπως έκανε ο ίδιος

Σύγχρονη «Μήδεια» - ΗΠΑ: Ο σύζυγός της ζητά να την συγχωρέσουν όπως έκανε ο ίδιος Φωτογραφία: pexels
Συντετριμμένος ο σύζυγος της Λίντσεϊ Κλάνσι ζητά από το κοινό να τη συγχωρήσει μετά από τον στραγγαλισμό των δυο ανήλικων παιδιών τους.

Ο σύζυγος μιας 32χρονης γυναίκας από τη Μασαχουσέτη, η οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε μέχρι θανάτου τα δύο τους παιδιά, καλεί το κοινό να τη συγχωρήσει.

Ο Patrick Clancy μοιράστηκε μια συγκινητική δήλωση στις 28 Ιανουαρίου στην οποία παρακαλούσε το κοινό να συγχωρήσει τη σύζυγό του Lindsay Clancy.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ζητήσω από όλους σας να βρείτε βαθιά μέσα σας τη δύναμη να συγχωρήσετε τη Lindsay, όπως έκανα κι εγώ».

Ο συντετριμμένος πατέρας μοιράστηκε ότι: «Η οικογένειά μου ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Ήμουν τόσο περήφανος που ήμουν σύζυγος της Lindsay και μπαμπάς της Cora, του Dawson και του Callan. Μου έδωσαν σκοπό και ποτέ δεν το θεώρησα δεδομένο. Τώρα υπάρχει ένα τεράστιο».

Η σύζυγός του αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία, τρεις κατηγορίες για στραγγαλισμό και τρεις κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο.

Είναι ύποπτη για τον στραγγαλισμό των μεγαλύτερων παιδιών τους, της Cora, 5 ετών, και του Dawson, 3 ετών, μέχρι θανάτου. Το τρίτο παιδί, ο οκτώ μηνών Κάλαν, έχασε την μάζη για την ζωή την Παρασκευή στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Η κ. Clancy κατηγορήθηκε επίσης ότι προσπάθησε να σκοτώσει το βρέφος, σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κλάνσι απάντησε στις εικασίες σχετικά με την ψυχική υγεία της συζύγου του: «Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί»,, αν και δεν διευκρίνισε με τι πάλευε.