Ελλάδα

Oι δικηγόροι τρέχουν για καλό σκοπό: Αγώνας δρόμου για το «Μαζί για το Παιδί» και την «Φλόγα»

Oι δικηγόροι τρέχουν για καλό σκοπό: Αγώνας δρόμου για το «Μαζί για το Παιδί» και την «Φλόγα»
Ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος διοργανώνει έναν αγώνα δρόμου για όλους με την ονομασία LAWYERS’ RUN for Children – Ετήσιο ΣΔΕΕ RUN που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στα ιδρύματα «Μαζί για το Παιδί» και Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Νόσους «ΦΛΟΓΑ», με σκοπό την ενίσχυση των προσπάθειών τους για την καταπολέμηση ασθενειών του αίματος και την στήριξη ανήλικων παιδιών και ευάλωτων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της διοργάνωσης είναι ο ετήσιος αγώνας ΣΔΕΕ RUN να εξελιχθεί σε θεσμό και πέρα από την οικονομική υποστήριξη που θα προσφέρει στο έργο των υποστηριζόμενων ιδρυμάτων, να επιτυγχάνει και έναν ακόμα πιο σημαντικό σκοπό: την ευαισθητοποίηση των μελών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας για θέματα υγείας αλλά και την προτροπή προς έναν πιο ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που είναι ανήλικος) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Γενικές Πληροφορίες

-Ώρα εκκίνησης: 10:30.

-Απόσταση αγώνα: 5 χλμ.

-Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προσπάθειά τους σε 1 ώρα και 15 λεπτά.

-Έπαθλα – Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

-Κόστος συμμετοχής: Ατομική εγγραφή: 10 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ24%) & Ομαδική εγγραφή (θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 5 άτομα): 8 €/άτομο (περιλαμβάνει ΦΠΑ24%).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα της διοργάνωσης www.lawyersrun.gr