Ελλάδα

«Ο γιος μου ούρλιαζε δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω»: Τραυματισμένη μέσα από το νοσοκομείο μιλάει στο Dnews

«Ο γιος μου ούρλιαζε δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω»: Τραυματισμένη μέσα από το νοσοκομείο μιλάει στο Dnews
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη, από την στιγμή της σύγκρουσης μέχρι και την στιγμή που έφτασαν τα πρώτα ασθηνοφόρα και η πυροσβεστική. Σοκαριστική είναι η μαρτυρία, αποκλειστικά στο Dnews, γυναίκας που ταξίδευε με τον 7χρονο γιο της προς Θεσσαλονίκη.

«Δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω. Ο κόσμος να ουρλιάζει να φωνάζει βοήθεια. Όλοι σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσαμε να το πιστεψουμε τι ζούσαμε» λέει αποκλειστικά στο Dnews η κ.Ζωή Σιώζη για τα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης.

Η κ.Σιώζη βρίσκονταν μαζί με τον γιο της στο βαγόνι 2 στη στιγμή της σύγκρουσης όταν, «χτυπήσαμε, ήταν πολύ σφοδρή η σύγκρουση.Το βαγόνι μας χτυπούσε ανεξέλεγκτα και έπεσε. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από πουθενά είμασταν χτυπημένοι και σοκαρισμένοι».

Αμέσως όπως μας αποκαλύπτει ξεκινήσε ένας αγώνας επιβίωσης τόσο για το παιδί της όσο και για την ίδια. Ουρλιαχτά, κραυγές για «βοήθεια», το απόλυτο χάος.

«Νόμιζα πως ο γιος μου σκοτώθηκε, ήμουν σε σοκ, ούρλιαζα, ζητούσα βοήθεια» τονίζει στο Dnews η κ.Σιώζη και συνεχίζει «Μόλις τον είδα και άρχισε να κλαιει έψαχνα τρόπο να βγω».

ΤΕΜΠΗ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΡΕΝΑ

Για καλή της τύχη «άνοιξε μια τρύπα στην λαμαρίνα και βγήκαμε από εκεί. Πατούσαμε πάνω σε σίδερα διαλυμένα σε ένα χάος, και σκαρφαλώσαμε όπου μπορούσαμε για να απομακρυνθούμε γρήγορα γιατί έβλεπα ότι υπήρχε φωτιά πολύ κοντά. Μας βοήθησε ένας συνεπιβάτης μας να βγούμε από την τρύπα που είχε ανοίξει και μετά μόνοι μας σκαρφαλωσαμε και απομακρύνθηκαμε αρκετά μετρα».

Ευτυχώς, η κ.Σιώζη γλίτωσε με κατάγματα στα πλευρά «Πονάω αλλά αφού ζω είμαι καλά στο νοσοκομείο .Τόσο στο πανεπιστημιακό όσο και στο παλιό νοσοκομείο Λαρισας οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικο είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ηταν όλοι παραταγμένοι και μας περίμεναν. Έτρεχαν να μας βοηθήσουν.Τους ευχαριστώ τόσο πολύ».

Το Dnews εύχεται ταχεία ανάρρωση στην κ. Σιώζη και τον γιο της όπως και σε όλους τους τραυματίες της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.