Ελλάδα

Ενημέρωση για το ΚΕΑ και τις κοινωνικές δομές από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Ενημέρωση για το ΚΕΑ και τις κοινωνικές δομές από το Δήμο Νέας Σμύρνης
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης με ανακοίνωση του ενημερώνει τους πολίτες για την λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου αλλά και για τις αιτήσεις για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης

Ολο το δελτίο τύπου

H διακοπή λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας (Κοινωνικό Συσσίτιο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο) από την 1η Μαρτίου 2017 αποτέλεσε μια δυσάρεστη εξέλιξη/κατάσταση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Οι δομές θα πρέπει να συνεχίσουν τη λειτουργία τους δίχως το μέχρι πρότινος απασχολούμενο προσωπικό.

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο θα συνεχίσουν την λειτουργία τους - με την υποστήριξη των εθελοντών/τριών του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής - έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους ωφελούμενους/ες (κατόπιν των προγραμματισμένων ραντεβού).

Όσον αφορά το Κοινωνικό Συσσίτιο γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης λύσης ώστε σύντομα να μπορεί να εξυπηρετήσει τους ωφελούμενους/ες με καθημερινή παροχή φαγητού.

Δεν θα υποβάλλονται νέες αιτήσεις ένταξης στις παραπάνω Κοινωνικές Δομές (Παντοπωλείο, Φαρμακείο, Συσσίτιο) μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού.

Επίσης, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα γίνεται αποκλειστικά στον χώρο του Β' ΚΕΠ, Αγχιάλου 33 & Βοσπόρου, τηλ: 2109310164.
Ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Τρίτη και Πέμπτη, 8π.μ. - 2μ.μ.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να δείξουν κατανόηση στα νέα δεδομένα λειτουργίας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων.