Πολιτική

Κουτσούμπας- Ευρωεκλογές 2024: Να δώσουμε ένα γερό χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να της κόψουμε τη φόρα

Κουτσούμπας- Ευρωεκλογές 2024: Να δώσουμε ένα γερό χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να της κόψουμε τη φόρα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Έχουμε τη δυνατότητα, ταυτόχρονα, να ακυρώσουμε τα σχέδια αναβίωσης των αυταπατών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς, της Πλεύσης] είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμοπας.

«Με τις ευρωεκλογές έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε φραγές στις δυνάμεις του σκοταδισμούς» είπε από την Καλογρέζα ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Σε αυτές τις εκλογές, έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε ένα γερό χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να της κόψουμε τη φόρα» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας εγκαινιάζοντας το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ.

«Να το σκέφτεται δύο και τρεις φορές η ΝΔ πριν φέρει τα επόμενα αντιλαϊκά μέτρα, που σχεδιάζει να φέρει μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό και προσπαθεί να απειλήσει τον λαό ο Μητσοτάκης, «ψηφίστε με για να συνεχίσω με μεγαλύτερη ορμή» τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις, όπως λέει. Φανταστείτε τι ετοιμάζει» είπε μεταξύ άλλων.

Τόνισε ακόμα πως σε αυτές τις ευρωεκλογές «έχουμε τη δυνατότητα, ταυτόχρονα, να ακυρώσουμε τα σχέδια αναβίωσης των αυταπατών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς, της Πλεύσης, που τόσο έχουν στοιχίσει στον λαό μας, περί δήθεν φιλολαϊκής, αξιοκρατικής και δίκαιης διαχείρισης αυτού του συστήματος που βασίζεται στην εκμετάλλευση και την αδικία, χωρίς να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα. Και δω στη Νέα Ιωνία όλοι όσοι νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί έχουν πικρή πείρα και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από όσους προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω τώρα, όπως η ΝΕΑ Αριστερά».

«Είμαστε πια στην τελική ευθεία, 20 και κάτι μέρες απομένουν μέχρι την κάλπη της 9ης του Ιούνη] σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας τονίζοντας πως «έχουμε λοιπόν, την ευκαιρία να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Κόμματός μας, που έχει καταγραφεί σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, στις βουλευτικές, στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις εκλογικές διαδικασίες του εργατικού συνδικαλιστικού και του φοιτητικού κινήματος όλα τα τελευταία χρόνια. Να επιβεβαιώσουμε ότι στη χώρα μας υπάρχει, σταθεροποιείται και δυναμώνει, ένα σημαντικό ρεύμα αμφισβήτησης και εναντίωσης στην κυρίαρχη πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκλεισε την ομιλία του καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. «Είναι στο χέρι του καθενός και της καθεμιάς που αγανακτεί από τη σημερινή κατάσταση, και που, ακόμα και αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί μας, βλέπει ότι απέναντι στα σχέδιά τους στέκεται μόνο το ΚΚΕ. Πάμε, λοιπόν, να τα καταφέρουμε: Για να είναι το ΚΚΕ η έκπληξη αυτών των εκλογών και να είναι την επόμενη μέρα πιο δυνατός ο λαός. ΚΚΕ δυνατό εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, στο ευρωκοινοβούλιο και ‘κει που τελικά ανατρέπονται: στους δρόμους του αγώνα» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.