Πολιτική

Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση - «Ελάτε να απολογηθείτε έστω και την τελευταία στιγμή»

Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση - «Ελάτε να απολογηθείτε έστω και την τελευταία στιγμή» Φωτογραφία: eurokinssi
Συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών καλούν τον Κώστα Καραμανλή να συναντηθεί μαζί τους την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα, προκειμένου «να απολογηθεί έστω και την τελευταία στιγμή» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Την σχετική πρόσκληση προς τον πρώην υπουργό Μεταφορών δημοσιοποιούν μέσω ανάρτησής του στο facebook οι Δημήτρης και Νίκος Πλακιάς, οι οικογένειες των οποίων έχασαν τρία παιδια στην τραγωδία.

Στην ανάρτηση σημειώνουν πως αφορμή για την πρόσκληση στάθηκε η σημερινή συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή στον Σκάι, κατά την οποία ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων.

«Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι, να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, ενώ καταλήγοντας αφήνει κι ένα υστερόγραφο στο οποίο σημειώνει με νόημα τα εξής: «Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0zf1wfGQiL2K1BKWhuFj9GAU8aWH1pmMXS25PghzTojNR88fqZheeEEq6GvLxKHmnl&id=100005174836039}