Οικονομία

Πότε πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ το έκτακτο επίδομα για τα Χριστούγεννα

Πότε πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ το έκτακτο επίδομα για τα Χριστούγεννα Φωτογραφία: Intime
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικογένειας, έκλεισε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ ενόψει και της επόμενης ενισχυμένης πληρωμής.

Σταδιακά από χθες το απόγευμα - ανάλογα την τράπεζα - πληρώνονται επίδομα παιδιού, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και αλλά επιδόματα ΟΠΕΚΑ.

Την Τετάρτη, άλλωστε, ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι κλείνει για νέες αιτήσεις η πλατφόρμα για το Α21-Επίδομα Παιδιού, ενώ επιβεβαίωσε πως στις 22 Δεκεμβρίου θα πληρωθούν τα επιδόματα για τον Δεκέμβριο και οι έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, του επιδόματος παιδιού Α21 και των αναπηρικών επιδομάτων:

Λόγω των αναγκαίων τεχνικών επεξεργασιών για την καταβολή τόσο του έκτακτου επιδόματος αλληλεγγύης κατά την 22η Δεκεμβρίου, όσο και λόγω του γεγονότος ότι την ίδια ημέρα θα γίνει και η καταβολή της 6ης δόσης του επιδόματος παιδιού, δεν θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων έτους 2023 και πάλι, στις 22 Δεκεμβρίου και έως την 15η Ιανουαρίου 2024.

ΟΠΕΚΑ