Ειδικότερα τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο των τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων για την προμήθεια τροφίμων. Πρόκειται για σχέδιο που παραδόθηκε στην υπηρεσία μας από την αρμόδια για τη σύνταξή του επιτροπή που ορίστηκε με την υπ αριθ. 68/14-12-2015 απόφαση της Ολομέλειας της Ε.Π.Υ.
Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει για χρονικό διάστημα δέκα ημερών, ήτοι έως τις 23η Μάιου 2016 (ώρα 14:00).
Το νέο πλαίσιο προβλέπει τις τεχνικές προδιαγραφές για ζυμαρικά, κρέατα, γάλα, γαλακτοκομικά, αρτοσκευάσματα, οπωροκηπευτικά αλλά και μία σειρά τροφίμων που καταναλώνουν κατά κόρον οι καταναλωτές.
δείτε εδώ το σχέδιο