Life

Γιώργος Αυτιάς: «Ήταν καρκίνος του προστάτη, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν...»

Γιώργος Αυτιάς: «Ήταν καρκίνος του προστάτη, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν...»
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τόσο με τον χαμό του πατέρα του όσο και με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς στην Άννα Δρούζα.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωκλογές του Ιουνίου αναφέρθηκε στις δύο πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Ποιος δεν έχει πει Θεέ μου βοήθα, ή Παναγία μου. Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα» τόνισε.

Παράλληλα μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές. Είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει ξέχνα το. Μου λέει αύριο χειρουργείο. Tο προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση.

Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω". Αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περνάς από ένα τέτοιο στάδιο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς.