Ελλάδα

Τελικός Conference League: Με... διαπίστευση η κυκλοφορία των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας τη μέρα του ματς

Τελικός Conference League: Με... διαπίστευση η κυκλοφορία των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας τη μέρα του ματς
«Θα σας πάρουν τηλέφωνο από την UEFA και θα σας στείλουν διαπίστευση για να μπορείτε να κυκλοφορείτε την ημέρα του τελικού του Conference League».

Με την φράση αυτή απαντούν στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, οι δημοτικοί υπάλληλοι, ιδίως όσους βρίσκονται γύρω από το γήπεδο, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν ανώνυμη και αχρονολόγητη επιστολή όπου αναφέρεται ότι «οι ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου με τα μέτρα της ΕΛΑΣ να περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου». Επίσης ενημερώνουν τους κατοίκους ότι «θα εκδοθούν και θα τους παρασχεθούν επίσημες διαπιστεύσεις».

Στο έγγραφο δεν αναφέρεται η προέλευση των διαπιστεύσεων, στην προφορική ενημέρωση όμως τους λένε ότι θα είναι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (uefa).

Επειδή όλα τα παραπάνω αντιβαίνουν και τη λογική και το νόμο, οι υπάλληλοι κρατούν αποστάσεις λέγοντας πως δεν ξέρουν τι θα ισχύσει στο τέλος. «Έτσι μας είπαν και έτσι σας μεταφέρουμε», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

conference931_b1e52.jpeg