Ελλάδα

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: «Εγώ ήμουν η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης το πρωί της Πέμπτης»

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: «Εγώ ήμουν η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης το πρωί της Πέμπτης»
Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι γύρο από την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με νέες αποκαλύψεις να έρχονται στο φως. Τα πρόσωπα, τα μηνύματα στο κινητό του κρεοπώλη και η προφητεία της μητέρας του Μπάμπη.

Η γυναίκα στην οποία έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης που φέρεται να δολοφόνησε τον Μπάμππη στο Μεσολ΄όγγι μίλησε για τη σχέση που είχε με τον 51χρονο κρεοπώλη.

Σύμφωνα με το Mega η γυναίκα δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον 51χρονο κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα.

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα»

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε ''τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι;'' «Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Όπως είπε στην εκπομπή οι δυο τους δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», σημείωσε η ίδια.

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», είπε τέλος η γυναίκα.

Η «προφητεία» της μητέρας του Μπάμπη

Πριν βρεθεί η σορός του Μπάμπη και υπάρξουν οι εξελίξεις με τον κρεοπώλη στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για δολοφονία από πρόθεση, η αδερφή του Χριστίνα είχε δείξει στη ρεπόρτερ τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε αφήσει πίσω.

«Τα κυνηγετικά του ρούχα και τα φυσίγγια του είναι εδώ. Η μητέρα μου υποστηρίζει ότι λείπουν κάποια εννιάβολα. Έχει αφήσει πίσω το πορτοφόλι του με την ταυτότητα και τις κάρτες του, τα μοναδικά παπούτσια που είχε για κυνήγι. To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία…», είχε πει στο Mega.

Το τελευταίο πρωινό που πέρασαν μαζί και το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον κρεοπώλη

«"Θα έρθεις μέσα;" άκουσα με τα αυτιά μου τον κρεοπώλη να τον ρωτά», είπε η μητέρα του.

Αναφέρθηκε επίσης στο τετράδιο του Μπάμπη στο οποίο είχε τη συνήθεια να γράφει τα πάντα, από τα πόσα χάλασε στο περίπτερο για τσιγάρα ως και τα λεφτά που κατά τη μητέρα του τού χρωστούσαν.

Ανάμεσα στα ονόματα και το όνομα του κρεοπώλη υποστήριξε η μητέρα του η οποία ανέφερε ότι συνολικά μέσα στα χρόνια είχε δώσει στον κρεοπώλη 17.000 ευρώ. Τα 6.000 ευρώ μέσω τράπεζας, τα υπόλοιπα σταδιακά στο χέρι.

Όπως είπε η μητέρα του ήθελε τα χρήματά του πίσω για να μπορέσει να επιστρέψει στην Ιταλία όπου εργάζεται, να έχει κάποια λεφτά πάνω του και να αφήσει και κάποια πίσω.Τα χρωστούμενα θεωρούσαν τότε οι δύο γυναίκες, που παρότι δεν είχε βρεθεί ακόμη ο άνθρωπός τους, φοβούνταν ότι είχε γίνει κάτι κακό, ήταν το κίνητρο της δολοφονίας, με τον κρεοπώλη να παρασέρνει τον άτυχο Μπάμπη εκείνη τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου σε μια παγίδα θανάτου.

Η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια μια εβδομάδα πριν έλεγε «πηγαίνω στα χωράφια και νομίζω πως θα δω το παιδί μου να μου λέει εδώ είμαι», ενώ η αδελφή του επίσης λυγισμένη υποστήριζε στην κάμερα ότι δεν ήξερε για τα χρωστούμενα του κρεοπώλη και όταν το έμαθε, όπως είπε κατάλαβε ότι είχε γίνει κάτι κακό. «Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου πήγε να βγει από το σώμα μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.