Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ 8 ατόμων για... μια θέση παρκινγκ

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ 8 ατόμων για... μια θέση παρκινγκ Φωτογραφία: Pixabay
Απειλές, ύβρεις αλλά και άγριο ξύλο αντάλλαξαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς για μία θέση πάρκινγκ, συνολικά 7 νεαροί, ανάμεσά τους μία κοπέλα και ένας πατέρας

Το σύνολο των εμπλεκομένων στην κινηματογραφική συμπλοκή για μία θέση πάρκινγκ οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς..

Κατηγορούμενοιήταν  πέντε νεαροί ηλικίας 22 και 25 ετών, ανάμεσα τους και μία κοπέλα, οι οποίοι ξυλοκόπησαν δύο νεαρούς ηλικίας 21 και 22 ετών και τον πατέρα του ενός, για τον τρόπο στάθμευσης ενός οχήματος.Συγκεκριμένα το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι δύο νεαροί επέστρεφαν από διασκέδαση και στάθμευσαν το όχημά τους σε μια γειτονιά του δήμου Συκεών. Νεαροί, που θεώρησαν ότι εμποδίζει το όχημα, τους ζήτησαν να φύγουν και όταν ο 21χρονος και ο 22χρονος αρνήθηκαν, τότε η ομάδα των νεαρών τούς επιτέθηκε και τους χτύπησε χρησιμοποιώντας σωματική βία. Ο πατέρας του ενός, όταν άκουσε την φασαρία, βγήκε να δει τι συμβαίνει και, σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της ομάδας επιτέθηκαν και σε αυτόν.

Από την επίθεση προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε βάρος του 21χρονου, του 22χρονου και του 53χρονου πατέρα του. Και οι τρεις τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου», ενώ κατέθεσαν και μήνυση σε βάρος των πέντε νεαρών.

Αργότερα, ένας απο τους πέντε νεαρούς συλληφθέντες, υπέβαλε μήνυση σε βάρος των τριών που δέχτηκαν την επίθεση για απειλή και εξύβριση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και με εντολή εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι πέντε συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Eξαιτίας όμως της αποχής των δικηγόρων, η δίκη αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.