Ελλάδα

Τέμπη: Έκανε μήνυση και ζητά αποζημίωση γιατί «πατήθηκε» το χωράφι του μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία

Τέμπη: Έκανε μήνυση και ζητά αποζημίωση γιατί «πατήθηκε» το χωράφι του μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Στη δικαιοσύνη κατέφυγε ένας ιδιοκτήτης αγροτικής έκτασης στα Τέμπη - Υπέβαλε μήνυση γιατί σωστικά συνεργεία τού «πάτησαν» το χωράφι και ζητά να αποζημειωθεί!

Μια διάσταση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης αγροτικής έκτασης, παρακείμενης από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.

Για το θέμα αυτό, το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεμπών Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

«Εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Νικολάου.