Αθλητισμός

Euroleague: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο - Μάχη για τη ζωή δίνει ένα άτομο

Euroleague: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο - Μάχη για τη ζωή δίνει ένα άτομο
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν τη νύχτα στο Βερολίνο, καθώς βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four.

Οι αρχές στη γερμανική πόλη μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που έδινε μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια έγιναν στον σταθμό του μετρό «Prenzlauer Allee» και κοντά σε ξενοδοχείο, με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά. Μάλιστα, υπήρξαν τραυματισμοί και οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.

Tα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι «τα αίματα άναψαν» περίπου στις 23:00, με την Αστυνομία να δυσκολεύεται να ελέγξει την κατάσταση, περιπολικά να αποκλείουν την περιοχή, ενώ έσπευσαν και ασθενοφόρα.

Σε ενημέρωσή της η Πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για ένα άτομο που δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Σε ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για σε συμπλοκή πολλών ατόμων σε σταθμό του μετρό, κατά την οποία ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρισιμη κατάσταση.

«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα

2 με βαριά και

9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.