Δημόσιο

Κοινόχρηστα Ποδήλατα στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου

Κοινόχρηστα Ποδήλατα στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου
Κοινόχρηστα Ποδήλατα στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου Μια εβδομάδα λειτουργίας συμπληρώνουν σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, τα Κοινόχρηστα Ποδήλατα στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου, που στο αρχικό του στάδιο είναι δωρεάν.  

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο μέσω του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015».

Το Σύστημα είναι ανοιχτό για χρήση σε κάθε κάτοικο ή επισκέπτη της πόλης με την προϋπόθεση να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος. Οι χρήστες μπορούν να παραλαμβάνουν ποδήλατο από οποιοδήποτε Σταθμό θέλουν και να το αφήνουν σε οποιοδήποτε Σταθμό.

Στην Κοινότητα Μοσχάτου, οι Σταθμοί βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, και στο οικοδομικό τετράγωνο 16, στην είσοδο του χώρου της διαμορφωμένης πλατείας (στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου & Αγ. Κωνσταντίνου).

Στην Κοινότητα Ταύρου, οι Σταθμοί βρίσκονται στο σταθμό ΗΣΑΠ και στην πλατεία Ατταλείας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα κοινόχρηστα ποδήλατα, μπορούν με την αστυνομική τους ταυτότητα να λάβουν τα συνθηματικά και τους απαραίτητους κωδικούς, για την παραλαβή ποδηλάτου από τους Σταθμούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι χρήστες μπορούν να καλούν το 215 215 7995 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: moschatotavros.cyclopolis.g