Οικονομία

Το ΥΠΟΙΚ ενημερώνει για το σύστημα καταχώρησης εμπορικού σήματος

Το ΥΠΟΙΚ ενημερώνει για το σύστημα καταχώρησης εμπορικού σήματος Το ΥΠΟΙΚ ενημερώνει για το σύστημα καταχώρησης εμπορικού σήματος
Το ΥΠΟΙΚ ενημερώνει για το σύστημα καταχώρησης εμπορικού σήματος Για το σύστημα καταχώρησης εμπορικού σήματος θα ενημερωθούν οι επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας από τη Διεύθυνση Εμπορικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου Οικονομίας στο Greek Innovation Forum 2015, 22-24 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Η Διεύθυνση Εμπορικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, συμμετέχει με ομιλητή της στην εκδήλωση καινοτομίας «Greek Innovation Forum 2015» που διοργανώνεται από το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal "Καινοτομία", στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY στη Θεσσαλονίκη, 22-24 Μαΐου 2015.

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας για τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα κατοχύρωσης σήματος σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και για τα νέα ηλεκτρονικά εργαλεία κατάθεσης και ανανέωσης εθνικού εμπορικού σήματος.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η παρουσία στελέχους της διεύθυνσης θα γίνει το Σάββατο 23.05.2015 και ώρα 10.30 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.greekinnovationforum.eu/