Ελλάδα

Βραυρώνα: Νεκρό στη χωματερή βρέθηκε το βρέφος - Με χτύπημα στο κεφάλι

Βραυρώνα: Νεκρό στη χωματερή βρέθηκε το βρέφος - Με χτύπημα στο κεφάλι
Το μωρό φέρεται να το πέταξε στη χωματερή στη Βραυρώνα ο πατέρας του, ενώ εντοπίστηκε από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου.

Χτυπημένο στο κεφάλι βρέθηκε το νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα. Σύμφνα με πληροφορίες, το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε στη χωματερή της περιοχής νεκρό και με χτυπήματα στο κεφάλι από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Μαρκοπούλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό το πέταξε στη χωματερή ο πατέρας του. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν ένα ζευγάρι από το Νεπάλ, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ηλικίας περίπου 30 ετών, πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», επειδή η γυναίκα είχε αιμορραγία. Οι γιατροί του νοσοκομείου είπαν πως είναι έγκυος.

Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία και όταν αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο για να εντοπίσουν το βρέφος, βρήκαν το δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι γεμάτο αίματα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει διευκρινιστεί αν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή αν ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν τις κάμερες, και διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους στην χωματερή της περιοχής.

Φως στα αίτια του θανάτου του νεογνού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν γεννήθηκε νεκρό ή το σκότωσαν στην συνέχεια.

Το ζευγάρι έχει προσαχθεί, με την γυναίκα να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και τον άνδρα να κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.