Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που επίδοξος ληστής συστήνεται ως γείτονας και προσπαθεί να κλέψει μια ηλικιωμένη (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που επίδοξος ληστής συστήνεται ως γείτονας και προσπαθεί να κλέψει μια ηλικιωμένη (βίντεο)
Σε βίντεο- ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, καταγράφονται καρέ- καρέ οι κινήσεις του νεαρού άνδρα, ο οποίος δεν δίστασε να… προσποιηθεί ακόμη και τον γείτονα, προκειμένου να πείσει την ηλικιωμένη γυναίκα να του επιτρέψει να εισέλθει στο διαμέρισμά της.

Ο επίδοξος διαρρήκτης «χτύπησε» το πρωί της περασμένης Τρίτης 18 Οκτωβρίου. Φορώντας μπουφάν και κουκούλα, πλησιάζει την πόρτα του διαμερίσματος και χωρίς να χάσει χρόνο πιάνει αμέσως δουλειά.

Κρατώντας στα χέρια του μια κάρτα, επιχειρεί με επιδέξιες κινήσεις να παραβιάσει την εξώπορτα. Το σχέδιο του αποτυγχάνει, όμως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μπουκάρει στο διαμέρισμα που έχει βάλει στο μάτι.

Έτσι λοιπόν χωρίς να χάσει χρόνο χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού. Η ηλικιωμένη του ανοίγει και τότε βάζει σε εφαρμογή το πολυμήχανο σχέδιό του.

Συστήνεται ως γείτονας και αναφέρει πως δήθεν μια μπλούζα του έχει πέσει στο μπαλκόνι της ηλικιωμένης και θέλει να την πάρει.

Η ηλικιωμένη όμως δεν πείστηκε από τον νεαρό, παραμένει ψύχραιμη και του κλείνει την πόρτα στα μούτρα.

Σύμφωνα μάλιστα με γειτονικό πρόσωπο της γυναίκας που μίλησε στο thestival.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας επιχείρησε ξανά στο παρελθόν να μπει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=k-Ad4gr-998}