Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Games
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ελλάδα 01.06.2022 04:08

«Gastronomy & Design»- Η Θεσσαλονίκη επιδιώκει να γίνει παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός

Image of Newsroom Newsroom
«Gastronomy & Design»- Η Θεσσαλονίκη επιδιώκει να γίνει παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός
«Ο δρόμος προς την καρδιά μιας πόλης, περνάει από το στομάχι της. Το φαγητό αλλάζει τον τρόπο με το οποίο βιώνεται μια πόλη, ως εμπειρία», αναφέρει ο Ben Wilson στο βιβλίο του Μetropolis.

Με κύριο γνώμονα αυτή τη λογική, προκειμένου να ενδυναμωθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης ως γαστρονομικός προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη εκδήλωση «Gastronomy & Design» από το τμήμα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ και το ΙΕΚ Θεσσαλονίκης-Υπουργείο Τουρισμού.

«Με την πρόσφατη ένταξη μας στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας, σκεφτήκαμε πως είναι σημαντικό να συνδυάσουμε αυτά τα δύο, το design με την γαστρονομία, γιατί ούτως ή άλλως και η γαστρονομία είναι πολιτισμός και περιέχει πολύ design που δεν αφορά μόνο στην παρουσίαση του μενού», επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αντιδημάρχος πολιτισμού και τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη και σημείωσε πως, «θέλουμε να φέρουμε κοντά και να παντρέψουμε το δημιουργικό κλάδο της γαστρονομίας, με το δυναμικό κλάδο του design και από αυτό, να βγούνε σημαντικές συνέργειες που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης μας».

Ένας από τους κύριους ομιλητές της εκδήλωσης και ο γνωστός Executive Chef του Regency Casino Thessaloniki και του Hyatt Regency και Chef Ambassador, Θεσσαλονίκη Πόλη Γαστρονομίας, Απόστολος Αλτάνης, ο οποίος επισήμανε πως «είναι απόλυτα συνδεδεμένα τα δύο στοιχεία, η γαστρονομία και η διακόσμηση, η οποία είναι βασικό κομμάτι όχι μόνο για το πιάτο και την παρουσίαση του, αλλά και με τον χώρο, το εστιατόρια που θα επισκεφθεί ο πελάτης.

Όταν αυτά τα δύο συνδεθούν αρμονικά και το ένα υποστηρίζει το άλλο, τότε το μέρος θα είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθεί κάποιος πελάτης. Συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη μας, εδώ και χρόνια, είναι γαστρονομική πρωτεύουσα εξαιτίας της μεγάλης της ιστορίας στο φαγητό και φέτος είναι και δημιουργική πόλη της UNESCO».

Ο κ. Αλτάνης αναφέρθηκε στο κουλούρι της Θεσσαλονίκης που είναι χαρακτηριστικό και σημείο αναφοράς για την πόλη, την μπουγάτσα, αλλά και στις γαρίδες σαγανάκι, που για πρώτη φορά όπως είπε, «εμείς το δημιουργήσαμε με τη φέτα και έχει αυτή τη διαφορά και πλέον είναι ένα πιάτο γνωστό σε όλο τον κόσμο».

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ 2'

Όσα πρέπει να ξέρετε
για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

* Με την εγγραφή σας στο newsletter του Dnews, αποδέχεστε τους σχετικούς όρους χρήσης

Τσομπλέκι και γιουφκά στο τοπικό μητρώο γεύσεων

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας Θεόδωρος Κουρατζόγλου, είπε πως, «είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας, το να προσπαθούμε παντρέψουμε αυτά τα δύο, για πρώτη φορά, το design και η γαστρονομία θα έπρεπε να είναι πάντα μαζί και η ένωση μας έχει σαν στόχο την ανάδειξη της τοπικής και της ελληνικής γαστρονομίας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι ιδανικό να αναδεικνύεται ένας τόπος μέσα από τα παραδοσιακά πιάτα και τα προϊόντα του, όπως τον μαύρο χοίρο Βέροιας, το κεράσι Έδεσσας και διάφορες παραδοσιακές συνταγές όπως το ''τσομπλέκι'' με μοσχάρι και μελιτζάνα και τους ''γιουφκάδες'' Θεσσαλονίκης».

«Η αρχιτεκτονική και η γαστρονομία έχουν πολλά κοινά σημεία και βασικά χαρακτηριστικά», ανέφερε η αρχιτέκτων SPARCH Architects Μόρφω Παπαδοπούλου και εξήγησε πως «ο αρχιτέκτονας βλέπει τα χρώματα, τις υφές, αντίστοιχα και η γαστρονομία παίζει με αυτά τα στοιχεία και υπάρχουν συγγένειες και το σημαντικό είναι πως μαζί, δημιουργούν χώρους κοινωνικής συνεύρεσης και ένα περιβάλλον ανθρώπινων σχέσεων».

Μάλιστα αναφερόμενη στο όραμα του Μοδιάνο που συνεχίζεται σήμερα με την ανάπλαση της συγκεκριμένης αγοράς, είπε ότι, «ελπίζουμε πως σύντομα η Στοά Μοδιάνο θα γίνει ξανά η καρδιά της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα σημαντικό σταυροδρόμι δυτικότροπης αρχιτεκτονικής με ατμόσφαιρα ανατολίτικου μπαζάρ τροφίμων».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Λιάκος desiner στην Beetroot Design, είπε ότι «είναι καιρός να αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε την κουλτούρα μας, που έχει να κάνει με πάρα πολλούς τομείς, όπως με την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη γαστρονομία, να το πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Αυτα τα πράγματα προχωράνε μαζί και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πολιτισμός, η πολυπολιτισμικότητα που χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη είναι η ιστορία μας» και επισήμανε πως ήδη γίνονται σημαντικά βήματα, από την εταιρεία στην οποία εργάζεται, στον τομέα της γαστρονομίας.

H αρχιτέκτονας της Urban Soul Project Χριστίνα Τσιράγγελου τόνισε πως ,«η Θεσσαλονίκη είχε ανέκαθεν μία σχέση με το φαγητό πολύ καλή. Εμείς συμμετέχουμε με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ο οποίος στο τέλος μπορεί να μη φαίνεται αλλά προσθέτει μια σημαντική υπεραξία».

«Θεωρώ ότι design και γαστρονομία πηγαίνουν μαζί, είναι δύο αναπόσπαστα στοιχεία γιατί ενώνουν τους ανθρώπους, ενώνουν κουλτούρες και πολιτισμούς και όπως γράφει και ένα βιβλίο που διάβασα πρόσφατα για να επισκεφτείς μια πόλη καλό είναι να περάσεις πρώτα από το στομάχι της», ανέφερε ο φωτογράφος Αντρέα Σφυρίδης που είναι εξειδικευμένος στον τουριστικό τομέα που περιλαμβάνει και την γαστρονομία.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχαν επαγγελματίες της γαστρονομίας, της εστίασης και designers και συζήτησαν για τα θέματα της ανάδειξης της ταυτότητας μιας πόλης βασισμένης στην κουλτούρα του φαγητού.

Επίσης ενημερώθηκαν για συγκεκριμένες πρακτικές όπως τη δημιουργία ενός μενού το οποίο αναδεικνύει τα στοιχεία τοπικότητας, βιωσιμότητας και ταυτότητας της κουζίνας, τη δύναμη του μηνύματος της οπτικής ταυτότητας στην εστίαση και της τέλειας φωτογράφισης των πιάτων.

# TAGS

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Δες όλες τις ειδήσεις και τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν
Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση – Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στον... χρόνο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση – Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στον... χρόνο

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμμουδιά Πρεβέζης: Σε εξέλιξη έρευνες για τον αγνοούμενο 62χρονο ψαρά

Ελλάδα 17:01

Συνάντηση Μακρόν - Ζελένσκι: «Πολλά εξαρτώνται τώρα από τις ενέργειες κάθε ηγέτη»

Διεθνή 17:01

Νέα Αριστερά: Παντελώς αποκομμένη η κυβέρνηση από την πραγματικότητα που βιώνουν οι αγρότες

Πολιτική 16:59

Μουσικά Σχολεία: Μετά από 17 χρόνια εξοπλίζονται με όργανα

Παιδεία 16:57

Χιόνισε για τα καλά στον Παρνασσό: Θαυμάστε το λευκό τοπίο από ψηλά (drone βίντεο)

Ελλάδα 16:49

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στραγγιστό γιαούρτι - Περιέχει ναταμυκίνη, να μην καταναλωθεί

Ελλάδα 16:47
Όλες Οι Ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Είναι γελοίο, δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα»: Οργή από δικαιούχους για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία 17:53

Μπλόκα αγροτών: «Σπάσαμε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης» - Αύριο νέα συνέλευση

Ελλάδα 20:02

Μπλόκα αγροτών: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Πού είναι κλειστή η εθνική οδός

Ελλάδα 18:18

Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα: Ο 24χρονος είχε έρθει Ελλάδα για την ορκωμοσία της κοπέλας του

Ελλάδα 19:09

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ανατρίχιασα όταν το είπε» - Η on air συγκίνησή της για τον διάλογο με ηλικιωμένο

Life 18:12
Ειδήσεις από την Περιφέρεια - σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα της Περιφέρειας

# HOT TOPICS

  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΕΣΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

αναλύσεις & ρεπορτάζ
από την συντακτική ομάδα τουDnews

ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟ

Σχετικά Άρθρα

Δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 35χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση με ταξί

Δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 35χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση με ταξί

Ελλάδα 01.12.2025 14:09
Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων με ταυτοποίηση 40 δραστών

Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων με ταυτοποίηση 40 δραστών

Ελλάδα 29.11.2025 16:15
Θεσσαλονίκη: Ατύχημα ηλικιωμένης στην Άνω Πόλη επαναφέρει το ζήτημα των σπασμένων πεζοδρομίων

Θεσσαλονίκη: Ατύχημα ηλικιωμένης στην Άνω Πόλη επαναφέρει το ζήτημα των σπασμένων πεζοδρομίων

Ελλάδα 28.11.2025 14:19
Παλιά παραλία Θεσσαλονίκης: Δημοπρατείται το πρώτο 4μηνο του 2026 το ξύλινο ντεκ

Παλιά παραλία Θεσσαλονίκης: Δημοπρατείται το πρώτο 4μηνο του 2026 το ξύλινο ντεκ

Ελλάδα 28.11.2025 01:00

NETWORK

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ημέρα ενάντια στο AIDS - Η ανάγκη για ενημέρωση, έγκαιρο έλεγχο και πρόσβαση σε θεραπεία είναι συνεχής

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ημέρα ενάντια στο AIDS - Η ανάγκη για ενημέρωση, έγκαιρο έλεγχο και πρόσβαση σε θεραπεία είναι συνεχής

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:42
Το Green Tank στον ετήσιο θεσμικό διάλογο 2025 της αποστολής για τη φυσική κληρονομιά στη Βαρκελώνη

Το Green Tank στον ετήσιο θεσμικό διάλογο 2025 της αποστολής για τη φυσική κληρονομιά στη Βαρκελώνη

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:44
Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

healthstat.gr 12.01.2025 - 16:35
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

healthstat.gr 12.01.2025 - 16:45
ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκλήρωση Άσκησης Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης στο Λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκλήρωση Άσκησης Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης στο Λιμάνι του Πειραιά

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:40
ΕTBA BI.ΠΕ: Νέος ιστότοπος, εφαρμογή MyETVA και ψηφιακός χάρτης για τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

ΕTBA BI.ΠΕ: Νέος ιστότοπος, εφαρμογή MyETVA και ψηφιακός χάρτης για τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:03
Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

healthstat.gr 12.01.2025 - 16:23
Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

healthstat.gr 12.01.2025 - 15:57
Dnews

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. "OPINIONPOST" Διεύθυνση: ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα
ΑΦΜ: 800961697 - ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Πειραιά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 145803601000
Τηλ: 210 7517080
E-mail: info@dnews.gr

Domain name: Dnews.gr (Dikaiologitika.gr)
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Ανδριόπουλος (andriopoulos@opinion-post.gr)
Ιδιοκτησία: OPINIONPOST A.E. - Μέτοχοι: ENERGY REGISTER Α.Ε. / Ανδριόπουλος Νικόλαος
Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST A.E. - Διαχειριστής Domain: Σωτήρης Μπέσκος
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Διευθυντής Σύνταξης: Κώστας Σαρρηκώστας

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • COOKIES
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέλος ΕΝΕΔ

Copyright © 2011 - 2025 OpinionPost S.A. All rights reserved.

Developed by Nuevvo.

ΜΕΛΟΣ #242054 Μ.Η.Τ. Μέλος #242054 του Μ.Η.Τ.
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Life
  • Παιδεία
  • Υγεία
  • Αθλητισμός
  • Επιστήμη
  • Επιχειρήσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Ο Πληροφοριοδότης
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τεχνολογία
  • Auto - Moto
  • Entertainment
  • Market Maven
  • News In English
  • Opinions
  • Ειδήσεις Από Την Περιφέρεια
  • Όλες οι Ειδήσεις
Games