Life

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυξήθηκε η αποζημίωση για το τροχαίο του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυξήθηκε η αποζημίωση για το τροχαίο του Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε για την υγεία του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, καθώς και για την αποζημείωση από το τροχαίο που είχε πάθει.

Περίπου 6 χρόνια έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, το οποίο συνέβη το 2017 και τον οδήγησε σε σοβαρά τραύματα. Από τότε, εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποκατάστασή του.

Ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, το πρωί της Τρίτης (06/02), αναφέροντας την πορεία της υγείας του παρουσιαστή και αναφέροντας επίσης τις νεότερες δικαστικές εξελίξεις.

«Ήταν ένας πολυτραυματίας, με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του, με ό,τι αυτό σημαίνει στη μετεγχειρητική και στη γενικότερη περίοδο ανάρρωσης και αποκατάστασης. Ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές, σε βαθμό που, όπως με ενημέρωσαν αρκετοί εξ αυτών και οι φυσίατροι, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας» είπε αρχικά ο κ.Τσάτσης για την κατάσταση της υγείας του.

Όσο για το εάν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι πλέον λειτουργικός και εάν έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, σημείωσε: «Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα. 

Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».