Συντάκτες

Πασχάλης Κορωναίος
Πασχάλης Κορωναίος
Eurokinissi

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού: Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Κορονοϊός - Κλειστά σχολεία: Τμήματα και σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 19/10/2020.
Παιδεία
korinthos tv

Νίκας και Τατούλης: Στα άκρα ο καβγάς νυν με πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου (vid)

Σκληρή αντιπαράθεση και άγριο καβγά στο περιφερειακό συμβούλιο «έστησαν» ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον προκάτοχό του Πέτρο Τατούλη.
Ελλάδα
Eurokinissi

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1: Ο Μουργκ απέδωσε δικαιοσύνη!

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί 89′ λεπτά στο ματς των «δικεφάλων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή, όμως τότε ο Μουργκ σκόραρε με το κεφάλι και «μοίρασε το καρπούζι» σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατούν το ζητούμενο, δηλαδή τη νίκη.
Αθλητισμός
Eurokinissi

Ο Ερντογάν τραβάει το σχοινί: Φόβοι για θερμό επεισόδιο, θρίλερ στο Καστελόριζο

Θρίλερ στο Καστελόριζο με το Oruc Reis, την ίδια ώρα που κοινοτικές και διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες αναμένουν επιδείνωση της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα» ο Ερντογάν παραβίασε τα «πρωτόκολλα του Βερολίνου». «Έρχονται δύσκολες μέρες» διαπιστώνουν και το Μαξίμου όσο κι αν απεύχεται θερμό επεισόδιο, προετοιμάζεται ακόμη και για στρατιωτική εμπλοκή Ελλάδας – Τουρκίας.
Πολιτική
Eurokinissi

ΚΝΕ: Απαράδεκτη η κράτηση 14χρονου μαθητή στη ΓΑΔΑ

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη σύλληψη 14χρονου μαθητή και την κράτησή του στη ΓΑΔΑ, σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.
Ελλάδα
Eurokinissi

Κλήρωση Τζόκερ [2195]: Αυτοί οι αριθμοί κερδίζουν

Κλήρωση Τζόκερ [2195]: Έγινε η κλήρωση, αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν.
Ελλάδα
Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωση από Κατρούγκαλο, Δρίτσα, Σαντορινιό για χάρτη - πρόκληση από Τουρκία

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωση από Κατρούγκαλο, Δρίτσα, Σαντορινιό για χάρτη - πρόκληση από Τουρκία

«Πέρα από το κεντρικό πρόβλημα που προκύπτει με τη νέα κλιμάκωση της αναθεωρητικής και επιθετικής τακτικής της Άγκυρας, στο συγκεκριμένο ζήτημα, αναδεικνύεται και μία ακόμα συμπληρωματική σοβαρότατη παράμετρος, που δικαιώνει πλήρως την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι το 2019», δηλώνουν οι Γιώργος Κατρούγκαλος, Θοδωρής Δρίτσας, Νεκτάριος Σαντορινιός, αναφερόμενοι σε αυτή της έρευνας και διάσωσης.
Πολιτική
Eurokinissi

Στρατιωτική θητεία: Πόση η διάρκεια σήμερα, πόσο θα αυξηθεί

Πόση είναι η διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σήμερα και πόσο της μειωμένης θητείας. Προαναγγελία από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
Ελλάδα
pixabay

Συντάξεις Νοεμβρίου και αναδρομικά: Μαζί η πληρωμή, οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: Αρχίζει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου όπως έχει ήδη γράψει το Dikaiologitika News η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου και η καταβολή των αναδρομικών. Αναλυτικά οι πληροφορίες για τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία (Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ)
Οικονομία
EPA

Γαλλία: 231 απελάσεις μετά τον αποκεφαλισμό καθηγητή στο Παρίσι

Η Γαλλία ετοιμάζεται να απελάσει 231 αλλοδαπούς, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα παρακολούθησης της κυβέρνησης για ύποπτες, εξτρεμιστικές θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Διεθνή
Eurokinissi

Μενδώνη για το θάνατο του Νίκου Ζία: Εργάστηκε ακάματα για την πολιτιστική κληρονομιά του Βυζαντίου

Δήλωση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη για την απώλεια του Νίκου Ζία.
Ελλάδα
sigmalive

Κύπρος: Νίκησε στις εκλογές ο Τατάρ, εκλεκτός του Ερντογάν

Ο Ερσίν Τατάρ είναι ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων. Είναι ο εκλεκτός του Ερντογάν. Το τέλος της πολιτικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Μουσταφά Ακιντζί στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα από τον Ερσίν Τατάρ. 
Διεθνή
militaire.gr

Oruc Reis: «Έσπασε» τα 12 ναυτικά μίλια στο Καστελόριζο

Για πρώτη φορά το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis φέρεται ότι «έσπασε» το όριο των 12 ναυτικών μιλίων στο Καστελόριζο. Φαίνονταν από το μεσημέρι οι προθέσεις των Τούρκων. Ωστόσο, πληροφορίες από το Υπουργείο Άμυνας, το φέρουν να πέρασε «ξυστά» σε απόσταση 13 μιλίων.
Πολιτική
Eurokinissi

Καιρός με βροχές και πτώση θερμοκρασίας από Δευτέρα

Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια όπως αναμένεται τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο. Η πρόγνωση από το meteo.
Ελλάδα
Eurokinissi

Κορονοϊός: Σε Αττική και άλλες 5 περιοχές εντοπίζονται τα περισσότερα νέα κρούσματα

Αττική, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα και Λάρισα είναι οι περιοχές που εντοπίζονται τα περισσότερα νέα κρούσματα από κορονοϊό.
Υγεία
Eurokinissi

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Γλίτωσε τα X-ειρότερα

Το μη χείρον βέλτιστον… Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Τριφυλλιού στο Ηράκλειο. Το 2-2 με τον ΟΦΗ δεν κολακεύει τους Πράσινους βάσει αγωνιστικής εικόνας -που δεν ήταν κακή-, αφήνει ένα μεγάλο «γιατί;» όμως πίσω.
Αθλητισμός
sigmalive

Εκλογές στο ψευδοκράτος: Προηγείται ο εκλεκτός του Ερντογάν

Με ποσοστό 51.98% ο Ερσίν Τατάρ προηγείται του Μουσταφά Ακιντζί στην καταμέτρηση των ψήφων που άρχισε μετά το κλείσιμο των καλπών, στις 18:00, για τον δεύτερο γύρο των «προεδρικών εκλογών».
Διεθνή
Ο Έκτορας έκανε πάλι βόλτα μετά τον άγριο βασανισμό στη Νίκαια

Ο Έκτορας έκανε πάλι βόλτα μετά τον άγριο βασανισμό στη Νίκαια

Την πρώτη του βόλτα έκανε ο Έκτορας, ο σκύλος που κακοποιήθηκε στην Νίκαια.
Ελλάδα
Eurokinissi

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θέτει θέμα αξιοποίησης εκκλησιαστικής περιουσίας και ανεξαρτησίας της εκκλησίας

Παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, και του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έθεσε ζήτημα αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Πολιτική
Eurokinissi

Άλιμος: Amber Alert για 13χρονη που εξαφανίστηκε

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της 13χρονης που εξαφανίστηκε στον Άλιμο σε κίνδυνο
Ελλάδα
Oruc Reis: Πλέει όλο και πιο κοντά στο Καστελόριζο

Oruc Reis: Πλέει όλο και πιο κοντά στο Καστελόριζο

Πολύ κοντά στο Καστελόριζο βρίσκεται το Oruc Reis αν και φαίνεται ότι δεν θα πλησιάσει στη νέα «κόκκινη γραμμή» των 6 ναυτικών μιλίων, αφού η πορεία του δείχνει ότι στρίβει. Υπάρχουν ακόμη 4 ημέρες παράνομης NAVTEX, για να δούμε αν θα το επιχειρήσει. Αν δεν την ανανεώσουν οι Τούρκοι…
Πολιτική
Eurokinissi

Κορονοϊός: 9 νέοι θάνατοι, 84 διασωληνωμένοι, 438 νέα κρούσματα σήμερα

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα από την πανδημία που έφερε ο κορονοϊός στην Ελλάδα. όπως καταγράφεται στην ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.
Υγεία
EPA

Παρίσι: Χιλιάδες στην πλατεία Δημοκρατίας, φόρος τιμής στον καθηγητή Σαμιέλ Πατί που αποκεφαλίστηκε

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή 18/10 στην Πλατεία της Δημοκρατίας στο Παρίσι για να αποτίσουν φόρο τιμής στην μνήμη του Σαμιέλ Πατί, του καθηγητή ιστορίας που αποκεφαλίστηκε την Παρασκευή από έναν 18χρονο τσετσενικής καταγωγής και γεννημένο στη Μόσχα σε περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας, δήλωσαν δημοσιογράφοι του AFP.
Διεθνή
Γ. Πατούλησ, πρόεδρος ΙΣΑ / photo: Eurokinissi

ΙΣΑ για «επίσκεψη» Ρουβίκωνα σε Γιαμαρέλλου: Φασίζουσα συμπεριφορά, ευθύνη της πολιτείας η ασφάλεια

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) καταδικάζει απερίφραστα την φασίζουσα συμπεριφορά των ατόμων που εισέβαλαν στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας.
Ελλάδα
Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για κρούσματα σε μαθητές σε γυμναστήριο

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για κορονοϊό: Αθλητές συλλόγων διαφόρων αθλημάτων που προπονούνται σε δημοτικό γυμναστήριο, είναι οι 14 μαθητές σχολείων του δήμου Νεάπολης Συκεών που βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό.
Υγεία
Eurokinissi / φωτ. αρχείου

Saeb Erekat: Ο διαπραγματευτής των Παλαιστινίων νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Ισραήλ

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής των Παλαιστινίων Σάεμπ Ερεκάτ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, μεταφέρθηκε σήμερα Κυριακή 18/10 με ασθενοφόρο από το σπίτι του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε νοσοκομείο του Ισραήλ για θεραπεία καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, ανακοίνωσε η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO).
Διεθνή
Eurokinissi

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο Γοργοπόταμος συμβολίζει την ενότητα των Ελλήνων

Λαμία: Απαντήσεις εντός και εκτός της εκκλησίας για τον διάλογο που γίνεται σε σχέση με την πανδημία έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β', μιλώντας στον Γοργοπόταμο κατά τη διάρκεια της τελετής για την ανακήρυξή του ως επίτιμο δημότη του Δήμου Λαμιέων.
Ελλάδα
Eurokinissi

Κρήτη, ΒΟΑΚ: Ο Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε πότε ξεκινά η δημοπράτηση

Σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι έτοιμη η δημοπράτηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, όπως δήλωσε από τον Δήμο Μαλεβιζίου όπου βρέθηκε, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Πολιτική
Eurokinissi

Θητεία στο στρατό: Επιβεβαίωση από Παναγιωτόπουλο, σύντομα έρχεται αύξηση

Για την αύξηση στη στρατιωτική θητεία μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τη Θάσο που βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί για την απελευθέρωση του και έστειλε μήνυμα ισχύος.
Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια στους πλούσιους, η κυβέρνηση καταργεί την προστασία πρώτης κατοικίας

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια στους πλούσιους, η κυβέρνηση καταργεί την προστασία πρώτης κατοικίας

Για κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ «οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια σε μεγαλοσχήμονες», κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση.
Πολιτική
pixabay

ΑΣΕΠ: Τρέχουν αιτήσεις για προσλήψεις σε φορείς, Αστυνομία και Δήμους

ΑΣΕΠ: Κάντε αίτηση για προσλήψεις σε Δήμους, αστυνομία και ΔΕΥΑ - Δείτε τις 6 νέες προκηρύξεις.
Οικονομία
Σελίδα 1 από 65