Πολιτική

Κασσελάκης: Έχουν γίνει πολλά λάθη το 2015 - 2019, θέλω να τα πετάξω από πάνω μου

Κασσελάκης: Έχουν γίνει πολλά λάθη το 2015 - 2019, θέλω να τα πετάξω από πάνω μου
Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στους διαδρόμους του Mega- Γιατί θεωρεί «κοντά» του τον Νίκο Παππά και «όχι τόσο κοντά» τον Π. Πολάκη!

Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο Mega έβγαλε πολλές ειδήσεις και συζητείται (και υπό αυτή την έννοια αποτελεί επιτυχία της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη), ειδήσεις όμως ήταν και από πολλά από αυτά που είπε στα "πηγαδάκια" με δημοσιογράφους και εργαζόμενους του καναλιού.

Είναι χαρακτηριστικό πως έξω από το κανάλι υπήρχαν και κάμερες "πρωινάδικων" άλλων τηλεοπτικών σταθμών, ενώ ουκ ολίγοι ήθελαν μια σέλφι με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. "Ούτε με τον Μητσοτάκη δεν είχε τέτοια κινητικότητα" έλεγαν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό!

«Την περίοδο 2015-19 έχουν γίνει πολλά λάθη (σσ για την ακρίβεια η λέξη που χρησιμοποίησε ήταν η πιο συνήθης ελληνική λέξη, αυτή που αρχίζει από μ...), θέλω να τα πετάξω από πάνω μου», είπε μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνοντας πως θέλει ο "δικός του ΣΥΡΙΖΑ" να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή με την περίοδο της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Ταυτόχρονα, σε κάποια στιγμή, όταν τον ρώτησαν ποια είναι η σχέση του με τον Νίκο Παππά, φέρεται να είπε: «Με τον Νίκο είμαστε κοντά, με τον Παύλο όχι τόσο κοντά».
Αυτά προς το παρόν...