Η προειδοποίηση Κασσελάκη: Σαν σκηνές από ταινία προσεχώς

Η προειδοποίηση Κασσελάκη: Σαν σκηνές από ταινία προσεχώς
Σταματήστε, γιατί το διαλύω και φτιάχνω άλλο κόμμα- Καθυστερημένο αλλά ενδιαφέρον παρασκήνιο από το «εκρηκτικό» Εκτελεστικό Γραφείο της 19ης Απριλίου.

Σαν σκηνές από ταινία προσεχώς έμοιαζαν τα όσα ακολούθησαν την πολυσυζητημένη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της 19ης Απριλίου του ΣΥΡΙΖΑ- και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε.

Μετά τις διαρροές που υπήρξαν για κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και τη σκληρή ανακοίνωση του προέδρου που κατηγορούσε το Μαξίμου ότι έδωσε εντολή στα σάιτ να γράψουν πανομοιότυπα ρεπορτάζ κατά του ιδίου, έξαλλος ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε εκ νέου το Εκτελεστικό Γραφείο σε συνεδρίαση.

«Μη με τρελαίνετε γιατί θα το διαλύσω και θα φτιάξω άλλο κόμμα να κατέβω στις εκλογές, έστω και αν πάρω 7-8%» ήταν το νόημα των λόγων του προέδρου στα εμβρόντητα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου!
Η αλήθεια είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης το εννοεί, κάτι που θα φανεί και μετά τις ευρωεκλογές, εφόσον το ποσοστό που λάβει δεν είναι το προσδοκώμενο, αλλά και η διαφορά από τη ΝΔ παραμείνει αρκετά μεγάλη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον αμφισβητηθεί, θα δώσει το λόγο στη βάση του κόμματος και θα επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει απολύτως την κατάσταση. Όπως αλήθεια είναι πως εκείνοι που ακόμα υποτιμούν τον Κασσελάκη κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν με τον Μητσοτάκη, που τον θεωρούσαν «εύκολο αντίπαλο».

Μετά τις ευρωεκλογές και σε κάθε περίπτωση ο Στέφανος Κασσελάκης θα θελήσει να αλλάξει την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το όνομα του κόμματος. Να δούμε τι θα κατορθώσει.