Διεθνή

Το γλυκό μήνυμα του Τζόνι Ντεπ ως Jack Sparrow στον μικρό που δίνει μάχη για τη ζωή

ΑΠΕ - ΜΠΕ ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ο γνωστός ηθοποιός, Τζόνι Ντεπ βοήθησε να πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός νεαρού θαυμαστή του, στέλνοντάς του, ένα γλυκό μήνυμα συμπαράστασης εν μέσω της μάχης, που δίνει με μια ανίατη καρδιακή πάθηση.

Ο ηθοποιός, 59 ετών, εξέπληξε τον YouTuber Kori, 11 ετών, με ένα βίντεο και ένα τηλεφώνημά, ντυμμένος ως ο «Captain Jack Sparrow», λέγοντάς του: «Σου εύχομαι καλή τύχη, είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής σου Captain Kori, όλος ο σεβασμός και αγάπη». 

Ο Κόρι φέρεται να έχει κάνει δύο μεταμοσχεύσεις καρδιάς και βρίσκεται σε παρηγορητική φροντίδα, αλλά θέλει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές, κάτι στο οποίο τον βοήθησε κι ο Τζόνι.

«Καπετάν Κόρι... Καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ καλός άνθρωπος ... οπότε αυτό που λέω είναι ότι θα χαρώ να ακολουθήσω το κανάλι σου στο YouTube και θα πω σε όλους τους φίλους μου να ακολουθήσουν το κανάλι σου», είπε ο Τζόνι. 

«Σου εύχομαι καλή τύχη, είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής σου Captain Kori, όλο το σεβασμό και την αγάπη μου».

{https://www.youtube.com/watch?v=OSalvfWhdFA&feature=emb_title} 

Μάλιστα, σε ένα τηλεφώνημα, ο Τζόνι προσποιήθηκε ότι βρισκόταν σε ένα πειρατικό πλοίο, ντυμένος Τζακ Σπάροου και συνομιλούσε με τον Κόρι.

Κάποια στιγμή αστειεύτηκε: «Είμαι εξαιρετικά εύφλεκτος, είμαι ανάμεσα σε τόση φωτιά με τα κεριά που φοβάμαι ότι αυτή η περιπέτεια μπορεί να στραβώσει».

Είπε, επίσης, ότι αγαπούσε το πειρατικό καπέλο του Κόρι, αλλά ο Κόρι τον πείραξε, λέγοντας ότι «πρέπει να φτάσει τους 200.000 συνδρομητές για να απελευθερώσει το υπόλοιπο της κλήσης».

{I had a phonecall with JOHNNY DEPP! [PART 1] - YouTube

Ο Kori έχει τώρα 170.000 συνδρομητές στο YouTube.

Οι θαυμαστές λάτρεψαν τα βίντεο του Johnny που μοιράστηκε ο Kori στο YouTube του και ευχήθηκαν στον Kori «καλή επιτυχία στη μάχη του».

Το εν λόγω περιστατικό, έγινε, μετά τη διάψευσει των φημών, που θέλουν τον Johnny να επιστρέφει στο franchise των «Pirates of the Caribbean».

Φυσικά, αρκετοί από τους συνδρομητές του Κόρι, σχολίασαν κάτω από το βίντεο: 

«Καπετάν Κόρι, το γεγονός ότι σε ακολουθεί ο Κάπτεν Τζακ είναι η καλύτερη είδηση ​​από ποτέ!» σχολίασε ένας θαυμαστής από κάτω.

Ένας άλλος παρατήρησε: «Αγαπάτε ή μισείτε τον Johnny Depp, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε την αληθινή του αγάπη να φροντίζει και να στέλνει υπέροχα μηνύματα σε άρρωστα παιδιά. Αυτός ο άνθρωπος έχει χρυσή καρδιά!».