Ελλάδα

«Ο Άλλος Άνθρωπος» επί τω έργω: Φωτογραφία-ντοκουμέντο να παίζει φρουτάκια

«Ο Άλλος Άνθρωπος» επί τω έργω: Φωτογραφία-ντοκουμέντο να παίζει φρουτάκια Φωτογραφία: Eurokinissi
Το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έπαιζε σε ένα κατάστημα τυχερών παιγνίων στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας, κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μετά τον ιδιοκτήτη Πρακτορείου που αποκάλυψε για την τζογαδόρικη φύση του επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», προέβη σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση. Ειδικότερα, αποκάλυψε μία φωτογραφία, όπου απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Μάλιστα, στο παιχνίδι που κάθεται να παίξει έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα, δείγμα μακράς παραμονής του σε αυτό... υπόθεση που ενισχύεται από το γεγονός, ότι το εν λόγω πρακτορείο είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

allos

Σε παλιότερο χρόνο, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φέρεται να επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας. Μάλιστα, φαίνεται να εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, σε ό,τι αφορά την έρευνα της Αρχής Ξέπλυμα Χρήματος φαίνεται ότι τα ποσά που έχουν χαθεί στον ηλεκτρονικό τζόγο ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ, φθάνοντας και πιθανόν ξεπερνώντας ακόμα και το εκατομμύριο, δεδομένου ότι η έρευνα που έχει γίνει μέσα στο χρόνο είναι τα 2 χρόνια.