Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Games
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ελλάδα 23.12.2017 09:18 UPD 23.12.2017 09:19

Βασίλης Καλλίδης: Μύθος ότι το καλό φαγητό είναι ακριβό

Image of Μαργαρίτα Αργυροπούλου Μαργαρίτα Αργυροπούλου
Βασίλης Καλλίδης: Μύθος ότι το καλό φαγητό είναι ακριβό
Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών και ο γνωστός σεφ ή καλύτερα μάγειρας, όπως προτιμά να τον αποκαλούν, Βασίλης Καλλίδης σε συνέντευξή του στα dikaiologitka.gr, τονίζει ότι είναι μύθος ότι το καλό φαγητό είναι και ακριβό.

Τι λέει για τα ακριβά εστιατόρια και γιατί ο ίδιος επιλέγει τις πιο... underground περιοχές για να ανοίξει τα εστιατόριά του. Φυσικά η κρίση έχει επηρεάσει κι αυτόν, αλλά όπως λέει το «παλεύει», και παρότι έχει ζήσει αρκετά στο εξωτερικό δεν θα έφευγε ποτέ από την Ελλάδα.

Παραδέχεται ότι αρκετοί σεφ «την είδαν» και λίγο σταρ, λόγω τηλεόρασης, αλλά αυτοί «απλά δεν είναι φίλοι του». Εξηγεί γιατί είναι φίλη του η Ελένη Ψυχούλη και δίνει συμβουλές για ένα εντυπωσιακό τραπέζι.

Η απλότητα τον προσδιορίζει, όπως και η... ευγένειά του, για αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

-Φύγατε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο δεν μείνατε εκτός τηλεόρασης. Είναι ένα μέσο που αγαπάτε;

-Βεβαίως και αγαπώ την τηλεόραση. Όχι από την πλευρά -κλισέ- της ματαιοδοξίας, ούτε και το άλλο άκρο για να προμοτάρω τα βιβλία μου και τα μαγαζιά μου. Μου αρέσει η αμεσότητά της και η δύναμή της. Με ξετρελαίνει η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο. Που με συναντούν στο δρόμο και μου μιλούν και δείχνουν πόσο με αγαπούν. Αυτό με ξετρελαίνει!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ 2'

Όσα πρέπει να ξέρετε
για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

* Με την εγγραφή σας στο newsletter του Dnews, αποδέχεστε τους σχετικούς όρους χρήσης

-Η αλήθεια είναι ότι βγάζετε ένα ευγενή χαρακτήρα και ο κόσμος σας αγαπά.

-Όσοι με έχουν γνωρίσει, αυτό μου δείχνουν. Όταν με συναντά ο κόσμος, μου λέει δύο πράγματα: το ένα είναι ότι είμαι ο μισός από ότι δείχνω στην τηλεόραση (γελάει…) και ότι είμαι απλός και ειλικρινής. Βγάζω την ειλικρίνειά μου και την αλήθεια μου μέσα από το γυαλί.

-Τα τελευταία χρόνια οι σεφ έγιναν και λίγο σταρ, λόγω τηλεόρασης; Βλεπουμε φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα ακόμα κι αν πάνε μια βόλτα στα μαγαζιά…

-Όντως έχουμε δει κι αυτά τα φαινόμενα. Αυτοί απλά δεν είναι φίλοι μου.

-Τι διαφορετικό έχει η φετινή σας εκπομπή στον Αντ1, το «street food»?

-Ότι κουβαλάω μαζί μου την καντίνα μου, το σπίτι μου. Κάτι σαν το σαλιγκάρι. Παίρνω μαζί μου το σπίτι μου, στο δρόμο και γνωρίζω τόσο πολλούς ανθρώπους. Η συναναστροφή με τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Μόνο να κερδίσω έχω από αυτό.

02.jpg

-Οι εκπομπές μαγειρικής έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια την τηλεόραση

-Μάλλον δεν βλέπεις πολλή τηλεόραση. Αυτό συνέβαινε πριν από δύο τρία χρόνια. Είχαμε μόνο εκπομπές μαγειρικής σε όλα τα κανάλια, όλες τι ώρες σε όλες τις ζώνες. Ήταν άπειρες οι εκπομπές μαγειρικής. Τώρα η μόδα έχει περάσει... Έμειναν λίγες, οι καλές και είναι όλες εξαιρετικές!

-Μήπως δεν πουλάει πια τηλεοπτικά;

-Η μαγειρική πάντα πουλάει, ως μπίζνες, από το γυαλί. Όλοι προτιμούν να δουν μια συνταγή στην τηλεόραση από το να τη διαβάσουν στο χαρτί. Ο κόσμος ενδιαφέρεται. Απλώς πριν ήταν πολλές και αρκετές εξ αυτών ήταν κακές. Τώρα είναι λιγότερες, αλλά καλές.

-Εσείς ποιον Έλληνα σεφ γνωστό θαυμάζετε και γιατί;

-Δεν είναι τηλεοπτικός σταρ, είναι αληθινός μάγειρας, πρόκειται για τον Χρύσανθο Καραμολέγκο. Τον λατρεύω, λατρεύω τη μαγειρική του στην κυριολεξία γιατί είναι πολύ εκφραστική.

Από τους γνωστούς η Ελένη Ψυχούλη, η οποία είναι φίλη, είναι μητέρα, είναι αφελφή… Η Ελένη εξαιρετική μαγείρισσα, μία από τις καλύτερες, ευτυχώς δεν δηλώνει σεφ προς τιμήν της, αλλά γαστρονόμος. Κάνει τρομερούς συνδυασμούς μπαχαρικών και από το τίποτα που μπορεί να έχει στην κουζίνα της, μπορεί να δημιουργήσει ένα αρκετά ενδιαφέρον πιάτο.

-Κι εσείς δεν αυτοπροσδιορίζεστε ως σεφ αλλά ως μάγειρας, γιατί;

-Μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα σε απλό επίπεδο. Όπου χρειάζεται είμαι σεφ. Στην τηλεόραση για τον κόσμο είμαι ένας μάγειρας που προσπαθώ να δώσω απλές, εύκολες και φτηνές συνταγές.

-Οι τηλεοπτικοί σεφ έχουν κατηγορηθεί ότι δεν αποκαλύπτουν όλα τα υλικά τους, με αποτέλεσμα οι συνταγές να αποτυγχάνουν.

-Αφενός μπορεί να συμβαίνει αυτό… Αλλά πιστεύω ότι το λάθος είναι ότι μαγειρεύουν «σεφίστικα», όπως λέμε εμείς στον κλάδο μας. Δηλαδή μαγειρεύουν με επαγγελματικό τρόπο, με τεχνικές που δεν μπορούν να ακολουθηθούν από απλές νοικοκυρές ή με εργαλεία και σκεύη που δεν υπάρχουν στο μέσο νοικοκυριό.

-Έχει ζήσει αρκετά στο εξωτερικό… Η κρίση δεν σας οδήγησε έξω;

-Όχι δεν θα έφευγα ποτέ από την Ελλάδα. Δουλεύω πολύ σκληρά, πολλά χρόνια για να φτιάξω τα βιβλία μου και τα εστιατόριά μου… Δύσκολα θα έφευγα.
Βέβαια με έχει ακουμπήσει η κρίση όμως παλεύω με όποιο μέσο έχω και με υπομονή πάω μπροστά.

-Δημιουργήσατε πέρυσι ένα εστιατόριο το Uberness, στο πιο απρόσμενο μέρος, στη Λαχαναγορά, γιατί;

-Και το Pink Flamingo στο Σύνταγμα, το οποίο σερβίρει απλό φαγητό που ζητάς να φας όταν είσαι κουρασμένος σε καλές τιμές και καλό περιβάλλον. Το ίδιο και το Uberness σ'ένα ενδιαφέρον σκηνογραφκά μέρος, σερβίρει απλό, αλλά καλό φαγητό.

-Θα φανταζόμουν ότι θα ανοίγατε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Κολωνάκι ή τη Γλυφάδα. Και όχι σε underground μέρη, όπως το Σύνταγμα και η Λαχαναγορά.

-Αυτά τα πράγματα αγαπάει το μυαλό μου. Μου αρέσουν πολύ και σκηνογραφικά αυτά τα μέρη. Γιατί καλώς ή κακώς αυτές οι περιοχές έχουν τρομερό αισθητικό ενδιαφέρον τη νύχτα…

Και να σας αποκαλύψω κάτι, το όνειρο κάθε μάγειρα σε όλο τον κόσμο είναι να ανοίξει εστιατόριο σε κεντρική αγορά. Έτυχε και το έκανα εγώ πρώτος!

-Επικρατεί η αντίληψη ότι το καλό φαγητό είναι ακριβό.

-Όχι βέβαια. Είναι μια πολύ παλιά αντίληψη, που έχει τις ρίζες της δύο και τρεις αιώνες πίσω… Μετά την «επανάσταση» το 2004, ένα τσούρμο μάγειρες αναθεωρήσαμε την ελληνική κουζίνα και αποδείξαμε ότι μπορείς να φας πολύ καλά, με φτηνά υλικά όπως: αγριόχορτα, τραχανά και φτηνά ψάρια.

-Η κρίση έχει επηρεάσει τα καλά εστιατόρια;

-Η κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα. Τα πιο «έξυπνα» καλά εστιατόρια αναθεώρησαν το μενού τη λειτουργία και τις δομές τους… Για παράδειγμα πλέον μπορείς να φας σε ένα πολυτελές εστιατόριο ένα μπέργκερ με καλά υλικά, από ότι, ένα πανάκρινβο πιάτο.

-Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, και έχοντας μεγαλώσει σε μια πολυτισμική κουζίνα, την ελληνική που θα την κατατάσσατε;

-Δηλώνω πάντα φαν και ερωτευμένος με την ιαπωνική κουζίνα, αλλά πάντα στο τέλος της ημέρας θέλω να φάω τηγανητές πατάτες και σπανκόρυζο…

-Τι συβουλές θα δίνατε σε νέους και νέες ανθρώπους που θέλουν να μαγειρέψουν, αλλά δεν έοχυν μεγάλη ενασχόληση με την κουζίνα.

-Ποτέ μην μαγειρεύεις βιαστικά, ποτέ μην μαγειρεύεις περίπλοκα, ποτέ μην δοκιμάζεις να φτιάξεις ένα πιάτο από ένα σάιτ τη μέρα που έχεις ένα τραπέζι, και το σημαντικότερο, καλύτερα να δώσεις 5 ευρώ παραπάνω και να πάρεις καλύτερο κρεέας, καλύτερο λάδι και αυγά.

Εάν δεν τα πολυκαταφέρνεις ξεκίνα με τα απλά ελληνικά πιάτα τη... μαγειρική καριέρα. Ένα σκπανακόρυζο, μια λαχταριστή μακαρόνα με κιμά ή μια πρασόπιτα.

FullSizeRender (7).jpg

# TAGS

  • ΚΑΛΛΙΔΗΣ
  • ΣΕΦ
  • ΦΑΓΗΤΟ
  • ΑΚΡΙΒΟ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Δες όλες τις ειδήσεις και τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν
Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση – Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στον... χρόνο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση – Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στον... χρόνο

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν δε φάτε για 36 ώρες

Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν δε φάτε για 36 ώρες

Μαρίνα Σάττι: Εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η ανακοίνωση για την υγεία της

Μαρίνα Σάττι: Εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η ανακοίνωση για την υγεία της

Συναγερμός για σαλμονέλα σε φουντούκια – Μπλόκο στα ελληνικά σύνορα

Συναγερμός για σαλμονέλα σε φουντούκια – Μπλόκο στα ελληνικά σύνορα

Καρκίνος: Κίνδυνος κατάθλιψης στους μακροχρόνιους επιζώντες από τη νόσο

Καρκίνος: Κίνδυνος κατάθλιψης στους μακροχρόνιους επιζώντες από τη νόσο

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χονγκ Κονγκ: Τουλάχιστον 151 νεκροί και 40 αγνοούμενοι από τη φωτιά στους πύργους (Βίντεο)

Διεθνή 15:08

Ο Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης- Πρώτος τον Νοέμβριο, τη χρονιά και τη σεζόν

Life 15:06

Στάζει μέλι ο Παππάς για τον Άδωνι

Ο Πληροφοριοδότης 15:01

Χανιά: Ένοπλη ληστεία με θύμα 55χρονο

Ελλάδα 14:59

«Don’t Forget The Lyrics» 4/12: Η Έλλη Κοκκίνου υποδέχεται τέσσερις πολύ δυνατούς παίκτες

Life 14:58

Δήμος Αθηναίων: Μία ακόμη βράβευση για τη ΔΑΕΜ Α.Ε. στο 27ο Συνέδριο InfoCom World 2025

Ελλάδα 14:53
Όλες Οι Ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Είναι γελοίο, δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα»: Οργή από δικαιούχους για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία 17:53

Μπλόκα αγροτών: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Πού είναι κλειστή η εθνική οδός

Ελλάδα 18:18

Μπλόκα αγροτών: «Σπάσαμε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης» - Αύριο νέα συνέλευση

Ελλάδα 20:02

Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα: Ο 24χρονος είχε έρθει Ελλάδα για την ορκωμοσία της κοπέλας του

Ελλάδα 19:09

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ανατρίχιασα όταν το είπε» - Η on air συγκίνησή της για τον διάλογο με ηλικιωμένο

Life 18:12
Ειδήσεις από την Περιφέρεια - σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα της Περιφέρειας

# HOT TOPICS

  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΕΣΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

αναλύσεις & ρεπορτάζ
από την συντακτική ομάδα τουDnews

ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟ

Σχετικά Άρθρα

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Κανείς δεν πίστευε ότι μία γυναίκα 7 μηνών έγκυος θα αναλάβει υπουργείο»

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Κανείς δεν πίστευε ότι μία γυναίκα 7 μηνών έγκυος θα αναλάβει υπουργείο»

Ελλάδα 30.11.2025 22:10
Φάνης Μουρατίδης: Περιέγραψε τι μεταφυσικό του συνέβη (βίντεο)

Φάνης Μουρατίδης: Περιέγραψε τι μεταφυσικό του συνέβη (βίντεο)

Life 29.11.2025 19:09
Η Μάρθα Φριντζήλα στο Dnews: «Ο καλλιτέχνης οφείλει να καθρεφτίζει την εποχή του»

Η Μάρθα Φριντζήλα στο Dnews: «Ο καλλιτέχνης οφείλει να καθρεφτίζει την εποχή του»

Entertainment 30.11.2025 10:27
Βασιλική Μιχαλοπούλου: Η δικηγόρος που έπιασε το μικρόφωνο και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Βασιλική Μιχαλοπούλου: Η δικηγόρος που έπιασε το μικρόφωνο και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Entertainment 28.11.2025 15:44

NETWORK

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Χρυσά μπόνους για αποτυχίες: Ο ΔΕΔΔΗΕ επιβραβεύει τα στελέχη του, στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Χρυσά μπόνους για αποτυχίες: Ο ΔΕΔΔΗΕ επιβραβεύει τα στελέχη του, στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες

ienergeia.gr 12.01.2025 - 12:08
Μεγαλόπολη: Σήμερα ανακοινώνονται οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027

Μεγαλόπολη: Σήμερα ανακοινώνονται οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027

ienergeia.gr 12.01.2025 - 13:17
Δίαιτα: Η «βασίλισσα» στην απώλεια βάρους

Δίαιτα: Η «βασίλισσα» στην απώλεια βάρους

healthstat.gr 12.01.2025 - 14:20
Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν δε φάτε για 36 ώρες

Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν δε φάτε για 36 ώρες

healthstat.gr 12.01.2025 - 13:52
Sungrow European C&I ESS Summit: Η Sungrow παρουσίασε τη νέα λύση C&I αποθήκευσης ενέργειας, PowerKeeper

Sungrow European C&I ESS Summit: Η Sungrow παρουσίασε τη νέα λύση C&I αποθήκευσης ενέργειας, PowerKeeper

ienergeia.gr 12.01.2025 - 13:52
ΑΝΑΚΕΜ: Ημερίδα με θέμα «Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην ΠΕ Ξάνθης

ΑΝΑΚΕΜ: Ημερίδα με θέμα «Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην ΠΕ Ξάνθης

ienergeia.gr 12.01.2025 - 13:12
Μαρίνα Σάττι: Εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η ανακοίνωση για την υγεία της

Μαρίνα Σάττι: Εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η ανακοίνωση για την υγεία της

healthstat.gr 12.01.2025 - 14:40
Γεωργιάδης: «Γενικός μέσος όρος ικανοποίησης 4,07/5 από τους πολίτες που νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥ»

Γεωργιάδης: «Γενικός μέσος όρος ικανοποίησης 4,07/5 από τους πολίτες που νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥ»

healthstat.gr 12.01.2025 - 13:50
Dnews

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. "OPINIONPOST" Διεύθυνση: ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα
ΑΦΜ: 800961697 - ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Πειραιά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 145803601000
Τηλ: 210 7517080
E-mail: info@dnews.gr

Domain name: Dnews.gr (Dikaiologitika.gr)
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Ανδριόπουλος (andriopoulos@opinion-post.gr)
Ιδιοκτησία: OPINIONPOST A.E. - Μέτοχοι: ENERGY REGISTER Α.Ε. / Ανδριόπουλος Νικόλαος
Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST A.E. - Διαχειριστής Domain: Σωτήρης Μπέσκος
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Διευθυντής Σύνταξης: Κώστας Σαρρηκώστας

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • COOKIES
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέλος ΕΝΕΔ

Copyright © 2011 - 2025 OpinionPost S.A. All rights reserved.

Developed by Nuevvo.

ΜΕΛΟΣ #242054 Μ.Η.Τ. Μέλος #242054 του Μ.Η.Τ.
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Life
  • Παιδεία
  • Υγεία
  • Αθλητισμός
  • Επιστήμη
  • Επιχειρήσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Ο Πληροφοριοδότης
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τεχνολογία
  • Auto - Moto
  • Entertainment
  • Market Maven
  • News In English
  • Opinions
  • Ειδήσεις Από Την Περιφέρεια
  • Όλες οι Ειδήσεις
Games