« Η διατροφική αξία του γάλακτος»
Ομιλητής:
Σπύρος Κουλούρης, Msc Καθηγητής Εφαρμογών/ Υπεύθυνος Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων/Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής - ΤΕΙ Αθήνας.
« Η διατροφική αξία του γάλακτος»
Ομιλητής:
Σπύρος Κουλούρης, Msc Καθηγητής Εφαρμογών/ Υπεύθυνος Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων/Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής - ΤΕΙ Αθήνας.