Life

Πάνος Βλάχος: Λακωνικός στις δηλώσεις μετά το χαμό για το τραγούδι του - Τι είπε στην κάμερα

Πάνος Βλάχος: Λακωνικός στις δηλώσεις μετά το χαμό για το τραγούδι του - Τι είπε στην κάμερα Φωτογραφία: glomex
Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί ο Πάνος Βλάχος, μετά τον χαμό που έχει προκληθεί με το τραγούδι του κατά του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε.

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε έχει δηλώσει πως θα διαφύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διασφαλίσει τη ασφάλειά του, καθώς θεωρεί επικίνδυνους τους στίχους του τραγουδιού του Πάνου Βλάχου.

Από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης, με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά επι της ουσίας μια συγγνώμη από τον ηθοποιό.

Ο Πάνος Βλάχος με τη σειρά του είχε ανεβάσει και αυτός ένα σχετικό post που έλεγε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Όταν ωστόσο βρέθηκε μπροστά από την κάμερα του Ant1, δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

«Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα, να είστε καλά. Μη σας ταλαιπωρώ. Δεν θέλω να σας πω κάτι σήμερα, μπορείτε να το σεβαστείτε σας παρακαλώ;

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι, αν έχετε την καλοσύνη να το σεβαστείτε. Μόνο αυτό. Καλό βράδυ και συγγνώμη που περιμένατε εμένα. Να είστε καλά, γεια σας», αρκέστηκε να πει ευγενικά ο Πάνος Βλάχος στον δημοσιογράφο.