Life

Survivor - Επεισόδιο 22/05: Η 4η ασυλία και ο σοβαρός τραυματισμός στο αποψινό επεισόδιο

Survivor - Επεισόδιο 22/05: Η 4η ασυλία και ο σοβαρός τραυματισμός στο αποψινό επεισόδιο
Άλλο ένα εκπληκτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε άλλον έναν συναρπαστικό αγώνα ασυλίας. Αρχικά, ο  Χριστόφορος έβαλε στο στόχαστρό του Φάνη, επικρίνοντας τη στάση που κράτησε απέναντι στην ψήφισή του, καθώς όπως υποστηρίζει, προσπαθεί να προκαλέσει ρωγμές στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο παίκτης της μπλε ομάδας κατηγορήθηκε πως δεν υπολογίζει σοβαρά τα flag races του reality επιβίωσης. Ενώ σχολιάστηκε και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα run: «Δεν είμαι ο Superman», ήταν η απάντησή του.Το τελικό σκορ και τη νίκη στο 12-9 διαμόρφωσε η Κατερίνα Δαλάκα ενάντια στον Φάνη Μπολέτση που ήταν άστοχος στον αγώνα της 3ης ασυλίας.

Οι μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν την τρίτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, που θα προστεθεί δίπλα στον Σταμάτη και τον Χριστόφορο. Εφόσον δεν υπήρχαν άλλοι άντρες στους Μπλε, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα. 

Οσα θα δούμε σήμερα

Σύμφωνα με το trailer, στο αποψινό επεισόδιο, Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν… νυχτερινό στίβο μάχης με έπαθλο την 4η και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, για να μάθουμε αμέσως μετά το ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο, ο Φάνης Μπολέτσης μοιάζει να χτυπά αρκετά άσχημα και να τραυματίζεται. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, μετά το χτύπημα συμπαίκτη του, πιάνει τον αριστερό του ώμο και δείχνει να πονά αρκετά, με άπαντες τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του να «παγώνουν» και να σπεύδουν να διαπιστώσουν το ποια είναι η κατάστασή του.

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=j4oRBze8boo}