Life

Νέο μυστήριο με την υγεία του Κάρολου στο Μπάκιγχαμ, παραμένει στο νοσοκομείο

Νέο μυστήριο με την υγεία του Κάρολου στο Μπάκιγχαμ, παραμένει στο νοσοκομείο Φωτογραφία: INTIME
Αναβρασμός επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία καθώς το εξιτήριο του βασιλιά Καρόλου μετά το προγραμματισμένο χειρουργείο για προστάτη έχει καθυστερήσει, "φουντώνοντας" τα σενάρια για πιθανές επιπλοκές την ώρα που και η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Οι Βρετανοί είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι για την υγεία τόσο του Βασιλιά τους όσο και της Κέιτ Μίντλετον καθώς τα προβλήματα υγείας που έχουν συνεχίζουν να τους κρατούν εκτός Παλατιού και αμφότεροι νοσηλεύονται χωρίς έχουν δοθεί περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταστασή τους.

Δεν πήρε εξιτήριο ο Κάρολος - Ανησυχία για την υγεία της Κέιτ

Ο Κάρολος σχεδίαζε να μείνει στο νοσοκομείο, το ίδιο όπου νοσηλεύεται και η Κέιτ Μίντλετον, μόνο για δύο νύχτες μετά την επέμβαση της Παρασκευής, αλλά οι γιατροί παρέτειναν τη διαμονή του, όπως ισχυρίστηκε πηγή με γνώση των όσων συμβαίνουν στο Παλάτι, προκαλώντας ανησυχίες για την υγεία του μονάρχη.

Χαρακτηριστικά πηγή μιλώντας στη Sun αποκάλυψε ότι  «Είναι κατανοητό ότι ο Κάρολος θα έμενε στο νοσοκομείο (μετά την επέμβαση προστάτη) για περισσότερο από δύο νύχτες μόνο αν υπήρχε κάποιο απροσδόκητο πρόβλημα». Πρόσθεσαν ότι η επιπλέον διανυκτέρευση στην κλινική «γίνεται εντελώς προληπτικά», αλλά μπορεί ακόμα να έχει προκαλέσει «κάποια ανησυχία».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Βρετανός μονάρχης αναμένεται να μείνει εκτός υποχρεώσεων τουλάχιστον για ένα μήνα ούτως ώστε να επανέλθει πλήρως.  Θα έχει μια «περίοδο ανάρρωσης», αναφέρει το Sky News, αλλά μόλις πάρει εξιτήριο θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με κυβερνητικά έγγραφα.