Ελλάδα

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Κω: Φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, εκδορές και εκχυμώσεις

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Κω: Φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, εκδορές και εκχυμώσεις Φωτογραφία: pexels Rene Asmussen
Στο αστυνομικό τμήμα της Κω έχουν προσαχθεί οι γονείς ενός βρέφους ηλικίας ενός έτους καθώς βρίσκονται υπό πλήρη διερεύνηση οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Χθες το βράδυ η 20χρονη μητέρα βρισκόμενη μαζί με την κοριτσάκι σε σπίτι στην Κω διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της και έβαλε τις φωνές.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τη μητέρα.

Στις 20:25 όταν έφτασαν οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι δεν ανέπνεε και προσπάθησαν να το επαναφέρουν.

Επτά λεπτά αργότερα παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω με τους γιατρούς να συνεχίζουν τις προσπάθειες ωστόσο στις 20:45 το κοριτσάκι κατέληξε.

Οι γιατροί όμως παρατήρησαν ότι είχε εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος ενώ υπήρξαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και στελέχη του Α.Τ. πήγαν στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσαν και οι ίδιοι τις περιγραφές των γιατρών και προσήγαν την μητέρα και τον 21χρονο πατέρα.

Είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τα τραύματα που είχε το βρέφος προήλθαν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον ηλικίας 2 ετών αδελφό του ενώ δήλωσαν άγνοια για τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι αστυνομικοί έλαβαν 10 καταθέσεις από γιατρούς, διασώστες και γείτονες της οικογένειας ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροψία στη Ρόδο.

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στο σπίτι από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών.

Υπό διερεύνηση βρίσκεται το παρελθόν των γονέων με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πατέρας έχει απασχολήσει την αστυνομία για πορνογραφία.