Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Τα νέα προτεινόμενα θέματα και οι απαντήσεις στα Αρχαία

Πανελλήνιες 2024: Τα νέα προτεινόμενα θέματα και οι απαντήσεις στα Αρχαία Φωτογραφία: eurokinissi
Πανελλήνιες 2024: Νέα προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στα Αρχαία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ.

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα οι μαθητές της Γ Λυκείου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα ριχθούν στη μάχη των Πανελληνίων 2024 και να εξεταστούν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τους μαθητές των ΓΕΛ οι Πανελλήνιες 2024 ανοίγουν «αυλαία» στις 31 Μαΐου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου με τις εξετάσεις κατευθύνσεων, Ιστορίας, Φυσικής και Οικονομίας.

Στον αντίποδα οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα δοκιμαστούν στον στίβο των Πανελληνίων 2024 στις 30 Μαΐου, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και στις 17 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή τους με τις εξετάσεις στα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Οι εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων θα διεξαχθούν ως εξής:

Τρίτη 18/6 - Αγγλικά
Τετάρτη 19/6 - Γερμανικά
Πέμπτη 20/6 - Ελεύθερο Σχέδιο
Παρασκευή 21/6 - Γραμμικό Σχέδιο
Σάββατο 22/6 - Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία
Τρίτη 25/6 - Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία
Τετάρτη 26/6 - Γαλλικά
Πέμπτη 27/6 - Ισπανικά
Παρασκευή 28/6 - Ιταλικά

Πανελλήνιες 2024: Dnews και Μεθοδικό σας παρουσιάζουν προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στα Αρχαία

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την εγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Καθημερινά το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα σας παρουσιάζει προτεινόμενα θέματα για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, έτσι ώστε να «ξεσκονίσετε» τις γνώσεις σας και να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα των Πανελληνίων 2024.

Τα προτεινόμενα θέματα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα λειτουργούν ως αφορμή για επανάληψη, αλλά και ως προσομοίωση των Εξετάσεων, βοηθώντας τους υποψηφίους να βελτιώνουν τον τρόπο γραφής τους και να αποκτούν την απαιτούμενη εμπειρία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024.

Από την πρεμιέρα των Πανελληνίων 2024, την Παρασκευή 31 Μαΐου, Dnews και Μεθοδικό ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους και με την ανακοίνωση των θεμάτων θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τα θέματα που έπεσαν σε κάθε εξεταζόμενο μάθημα και νωρίς το μεσημέρι θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.