Παιδεία

Νέο συλλαλητήριο των φοιτητών την Πέμπτη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια - Στάση εργασίας των καθηγητών

Νέο συλλαλητήριο των φοιτητών την Πέμπτη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια - Στάση εργασίας των καθηγητών
Συνεχίζουν ακαθεκτοι οι φοιτητές τις κινητοποιήσεις τους, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου δίνουν ραντεβού στα Προπύλαια στις 12:00 για πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Για διευκόλυνση συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικά των εκπαιδευτικών, η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου και καλεί σε συμμετοχή στη φοιτητική κινητοποίηση.

Στάση εργασίας κήρυξαν οι καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΛΜΕ δηλώνοντας στην στήριξή της στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα, με στόχο την εναντίωση στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Παράλληλα, κήρυξε στάση εργασίας για τη συγκεκριμένη μέρα από τις 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η ανακοίνωση

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 08/02 στις 12 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα). Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας