Life

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Η στενή παρέα και οι κοινές εμφανίσεις

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Η στενή παρέα και οι κοινές εμφανίσεις
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά έχουν έρθει κοντά. Οι φωτογραφίες που παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά φαίνεται ότι έχουν έρθει κοντά, καθώς σύμφωνα με φωτογραφία που παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της οι δυο τους φαίνονται να κάθονται δίπλα δίπλα σε βραδινή τους έξοδο.

Χθες κυκλοφόρησαν μάλιστα οι πρώτες φήμες που ήθελαν την παίκτρια του Survivor και ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Αντωνά να έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό της και μάλιστα να βγαίνει με ένα πολύ γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο.

«Εγώ που είμαι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζητήσει πολλές φορές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία παρουσίασε ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη.

Η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα σε δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.

Μαζί με τον παρουσιαστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό ήταν και ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

LIAGAS_4ed87.jpg