Ελλάδα

Στον εισαγγελέα οι γονείς του νεκρού βρέφους στην Κω

Στον εισαγγελέα οι γονείς του νεκρού βρέφους στην Κω
Στον Εισαγγελέα Κω αναμένεται να οδηγηθούν ο 21χρονος πατέρας και η 20χρονη μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου.

Με βάση τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες στη Ρόδο διαπιστώθηκε πως υπέστη ασφυξία από τροφή ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη άλλης κακοποίησης.

Οι γονείς όταν προσήχθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο τμήμα δήλωσαν ότι οι εκδορές και οι εκχυμώσεις που είχε το 13 μηνών κοριτσάκι προήλθαν από χτυπήματα του ηλικίας δύο ετών αδελφό και από ατυχήματα ενώ δήλωσαν άγνοια όταν ρωτήθηκαν για τα ίχνη κακοποίησης που είχαν δει οι γιατροί.

Η έρευνα των στελεχών του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών συνεχίστηκε και έγινε αυτοψία στο σπίτι όπου έμενε η οικογένεια ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα τα οποία βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν των γονέων εστιάζοντας στον πατέρα ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση πορνογραφίας.