Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Πατήσια, «Άδειασε το ταμείο γιατί δεν θα πας σπίτι σήμερα» (βίντεο)

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Πατήσια, «Άδειασε το ταμείο γιατί δεν θα πας σπίτι σήμερα» (βίντεο) Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Αδίστακτος ληστής μπήκε σε σούπερ μάρκετ στα Πατήσια, όπου κρατώντας όπλο στο χέρι και φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει την υπάλληλο, απαίτησε τα χρήματα του ταμείου.

Την Τρίτη (19/07), ένας άνδρας φορώντας κράνος, μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σκοπό να κάνει ληστεία. Αφού πρώτα έχει διαπιστώσει ότι στο κατάστημα δεν βρίσκονταν πελάτες, ο δράστης πήγε κατευθείαν στην υπάλληλο που ήταν εκείνη την ώρα στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου της ζήτησε να αδειάσει το ταμείο και να του δώσει τα χρήματα.

Μάλιστα, επιχείρησε να εκφοβίσει την υπάλληλο λέγοντας: «Θα σε σκοτώσω εάν ειδοποιήσεις Αστυνομία. Άδειασε το ταμείο γιατί δεν θα πας σπίτι σήμερα».

Η υπάλληλος, ενώ στην αρχή του βίντεο φαίνεται πως σαστίζει, εντούτοις γρήγορα ανταποκρίνεται στα «θέλω» του δράστη και προχωρά στην αφαίρεση των χρημάτων από το ταμείο του καταστήματος.

Σε εκείνο το σημείο ο αδίστακτος κακοποιός αντιλαμβάνεται ότι τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν και διατάζει την υπάλληλο να μην χρονοτριβεί και να αδειάσει ολόκληρο το ταμείο σε μια σακούλα.

Σύμφωνα με το securitynews.gr, η γυναίκα υπακούει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χρήματα και δράστης έχουν «κάνει φτερά» με ένα ακόμη επεισόδιο ένοπλης ληστείας να καταγράφεται στους ασύρματους της Ελληνικής Αστυνομίας λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=206w-yKGvhQ&t=26s}