Αθλητισμός

Ο Θρύλος αποχαιρέτησε το Europa League με νίκη και ψηλά το κεφάλι

Eurokinissi Eurokinissi
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ στο Λονδίνο χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ, νίκησε για δεύτερη σερί σεζόν τους Λονδρέζους στο «σπίτι» τους –αυτή τη φορά με 1-0- κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά απ’ τους «16» του Europa League, «πληρώνοντας» την εντός έδρας ήττα του με 3-1 πριν από επτά βράδια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ελ Αραμπί στο 51’ βρήκε ξανά δίκτυα για τους «ερυθρόλευκους», κόντρα στους «κανονιέρηδες». Έμεινε με δέκα παίκτες στο 82’ ο Ολυμπιακός μετά από αποβολή του Μπα με δύο κίτρινες στην ίδια φάση.ουν την επόμενη εβδομάδα.

Νίκη γοήτρου για τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Άρσεναλ με 1-0 στο Emirates, χάρη στο τέρμα του Ελ Αραμπί (όπως και πέρσι) αλλά με το 3-1 του πρώτου αγώνα οι «κανονιέρηδες» πέρασαν στα προημιτελικά του UEFA Europa League.

Μεγάλη εμφάνιση από τους περισσότερους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που προσπάθησαν για την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Ολυμπιακός μετά την ανόητη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μπα, για διαμαρτυρία.

Δείτε περισσότερα για τις φάσεις τους αγώνα