Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Games
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υγεία 30.04.2024 09:00 UPD 30.04.2024 09:01

Αυτά είναι τα tips για να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα

Image of Newsroom Newsroom
Αυτά είναι τα tips για να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα Φωτογραφία: pexels mali maede
Αυτές οι 10 συμβουλές είναι τα πράγματα που έχω μάθει για το πώς να μαγειρεύω μια τέλεια μπριζόλα.

Η επιλογή του κατάλληλου κρέατος είναι το βασικό στοιχείο το οποίο καταρχάς να προσέξετε προκειμένου μία μπριζόλα να μαγειρευτεί σωστά.

Στην πραγματικότητα ότι και αν κάνετε μια μπριζόλα η οποία δεν είναι ποιοτικά καλή δεν μπορεί να γίνει εύγεστη με την προσθήκη μπαχαρικών.

Οι 10 συμβουλές για νόστιμες μπριζόλες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημιουργήθηκε η πρώτη χοιρινή μπριζόλα σε εργαστήριο

Δημιουργήθηκε η πρώτη χοιρινή μπριζόλα σε εργαστήριο

Επιστήμη 02.02.2023 11:54
Μπριζόλα όπως ...χρυσάφι - Πριν παραγγείλεις, δες τι άλλο έχει το μενού

Μπριζόλα όπως ...χρυσάφι - Πριν παραγγείλεις, δες τι άλλο έχει το μενού

Διεθνή 26.08.2019 18:31
Γιατί μια μπριζόλα είναι σαν 600 τσιγάρα

Γιατί μια μπριζόλα είναι σαν 600 τσιγάρα

ΧΡΗΣΙΜΑ 03.02.2014 21:52

1. Ξεπαγώστε τη μπριζόλα σας (σε λιγότερο από μία ώρα)

Οι μπριζόλες συνήθως είναι αποθηκευμένες στην κατάψυξη κάτι το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα. Πώς θα ξεπαγώσετε σωστά την μπριζόλα;
Γεμίζετε ένα μπολ με νερό (όχι ζεστό) και το τοποθετείτε στον πάγκο και τοποθετώντας την παγωμένη μπριζόλα (με τη στη συσκευασία της) στο νερό για μια ώρα.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ 2'

Όσα πρέπει να ξέρετε
για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

* Με την εγγραφή σας στο newsletter του Dnews, αποδέχεστε τους σχετικούς όρους χρήσης

Μερικές φορές αλλάζω το νερό στα μισά - και 60 λεπτά αργότερα η μπριζόλα μου (ή ο κιμάς ή το στήθος κοτόπουλου) αποψύχεται.

Μπορείτε να αλλάξετε το νερό ανά μισή ώρα και έτσι η μπριζόλα αποψύχεται καλύτερα και με φυσικό τρόπο.

Συμβουλή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές τρύπες στην πλαστική μεμβράνη του κρέατος, γι' αυτό ελέγξτε τη συσκευασία του κρέατος πριν την τοποθετήσετε στο μπολ με νερό.

Μην ξεπαγώνετε ποτέ τη μπριζόλα σας στο φούρνο μικροκυμάτων ή στον πάγκο της κουζίνας - για λόγους ασφάλειας των τροφίμων.

2. Μην μαγειρεύετε μια κρύα μπριζόλα

Για να εξασφαλίσετε ότι οι μπριζόλες μαγειρεύονται ομοιόμορφα, είναι σημαντικό να αφήσετε τη μπριζόλα σας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν τη μαγειρέψετε.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το κρέας να είναι ακριβώς 72 βαθμούς.

Και σίγουρα δεν χρειάζεται να μετρήσετε την εσωτερική του θερμοκρασία με ένα θερμόμετρο κρέατος.

Προσπαθήστε να αφήσετε τις μπριζόλες για μια ώρα περίπου έξω πριν το μαγείρεμα.

3. Στεγνώστε τις μπριζόλες σας πριν τις μαγειρέψετε

Πριν τοποθετήσετε το κρέας σας στη σχάρα ή σε ένα τηγάνι, στεγνώστε το με χαρτί κουζίνας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το κρέας έχει αίμα.

Πιέστε απαλά προς τα κάτω και χτυπήστε ελαφρά τις πλευρές του κρέατος με το χαρτί της κουζίνας.

Το στέγνωμα του κρέατος με χαρτοπετσέτα λίγο πριν το μαγείρεμα θα εξασφαλίσει καλή επαφή μεταξύ της μπριζόλας και του τηγανιού. Αν δεν είναι στεγνό δεν θα γίνει τραγανό εξωτερικά.

4. Μην αλατοπιπερώνετε τη μπριζόλα σας

Το αλάτισμα είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας καρυκεύματος.

Το αλάτι απελευθερώνει την υγρασία στους μυς του κρέατος και απελευθερώνει τις φυσικές γεύσεις της μπριζόλας.

Αλατίστε τις μπριζόλες ακριβώς πάνω από το τηγάνι. Ορισμένοι σεφ προτείνουν να προσθέσετε το αλάτι αμέσως αφού βγάλετε το κρέας από το ψυγείο.

Όπως και να έχει μην περιμένετε να το καρυκεύσετε μέχρι να σερβίρετε.

Ακόμη και οι κορυφαίοι σεφ περιορίζουν τα καρυκεύματα τους στο αλάτι, το μαύρο πιπέρι και, ίσως, το σκόρδο. Θ

Πρέπει ουσιαστικά να αφήσετε την υπέροχη γεύση της μπριζόλας να πρωταγωνιστήσει.

5. Χρησιμοποιήστε το σωστό μαγειρικό λάδι

Η χρήση λαδιού το οποίο είναι λάθος μπορεί να οδηγήσει στο κάψιμο της μπριζόλας και να την κάνει να «καπνίσει» παραπάνω από όσο πρέπει.

Τα καλύτερα λάδια για το μαγείρεμα της μπριζόλας είναι το λάδι αβοκάντο, το σογιέλαιο και το λάδι κανόλας.

Μια άλλη εναλλακτική είναι το βούτυρο..

6. Χρησιμοποιήστε το σωστό τηγάνι και φροντίστε να είναι πολύ ζεστό

Η χρήση μαντεμένιων τηγανιών έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να συγκρατούν τη θερμότητα και έτσι να εξασφαλίζουν το σωστό ψήσιμο και την καραμελοποίηση του κρέατος.

Δεδομένου ότι ο χυτοσίδηρος είναι ένα πυκνό μέταλλο, εξασφαλίζει επίσης ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας.

Αυτό, με τη σειρά του, μεταφράζεται σε ομοιόμορφα ψημένη και ροδισμένη μπριζόλα.

Ό,τι κι αν γίνει, βεβαιωθείτε ότι το τηγάνι σας είναι πολύ ζεστό, αλλά δεν καπνίζει.

7. Μην ανησυχείτε για το πόσο συχνά αναποδογυρίζετε τη μπριζόλα σας

Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι δεν πρέπει να αναποδογυρίζετε τη μπριζόλα σας πολύ συχνά. Φαίνεται ότι οι κορυφαίοι σεφ λένε να μην ανησυχείτε για αυτό - και, στην πραγματικότητα, το να το αναποδογυρίζετε συχνά μπορεί να βελτιώσει το τελικό αποτέλεσμα (επειδή θα ψηθεί πιο ομοιόμορφα στο κέντρο).

8. Μην παραψήσετε τη μπριζόλα σας

Μπορεί να είναι δύσκολο. Αυτό συμβαίνει επειδή το πόσο γρήγορα ψήνεται η μπριζόλα σας εξαρτάται από το πάχος της κοπής και τη θερμοκρασία της σχάρας ή του τηγανιού. Σίγουρα, μπορείτε να κόψετε τη μπριζόλα αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φύγουν οι «χυμοί» της και στο τέλος να καταλήξετε με μία στεγνή μπριζόλα που δύσκολα θα τρώγεται αλλά και θα κόβεται.

9. Αφήνουμε τη μπριζόλα να ξεκουραστεί πριν τη σερβίρουμε

Όταν ετοιμάζετε μια μπριζόλα σε ένα καυτό τηγάνι ή σχάρα, σχηματίζετε μια κρούστα που κλειδώνει στην υγρασία. Αν κόψετε τη μπριζόλα σας αμέσως μετά την απομάκρυνσή της από τη φωτιά, κινδυνεύετε να χάσετε όλους αυτούς τους υπέροχους χυμούς.

Οι λεπτές μπριζόλες θα πρέπει να ξεκουραστούν μεταξύ πέντε και επτά λεπτών, ενώ οι πιο χοντρές λωρίδες κρέατος θα πρέπει να μείνουν στο πιάτο για τουλάχιστον 10 λεπτά. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα θερμόμετρο κρέατος για να ελέγξετε αν η μπριζόλα σας.

10. Κόψτε την σε κομμάτια και σερβίρετε σε ζεστό πιάτο

Το πώς παρουσιάζετε μια μπριζόλα μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο οπτικά αλλά και στη γεύση.

Αν θέλετε να κόψετε το κρέας πριν το σερβίρετε, κόβετε πάντα κόντρα ή κάθετα προς την κατεύθυνση των μυϊκών ινών.

Δεδομένου ότι οι μυϊκές ίνες μπορεί να είναι στη σκληρή πλευρά, το να τις κόψετε σε φέτες θα κάνει το κρέας πιο τρυφερό. Ο τεμαχισμός κατά μήκος των μυϊκών ινών, από την άλλη πλευρά, θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, καθιστώντας τη μπριζόλα πιο δύσκολη στο να την μασήσετε.

Ένα άλλο κόλπο για να αναβαθμίσετε το σερβίρισμά σας είναι να ζεστάνετε το πιάτο πριν το σερβίρετε.

Ένα ζεστό πιάτο βοηθά στη διατήρηση της ομοιόμορφης θερμοκρασίας του φαγητού ενώ ένα κρύο απορροφά τη θερμότητά του, κάτι που θα μπορούσε να μεταφραστεί σε χλιαρή μπριζόλα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζεστάνετε τα πιάτα σας είναι να τα στοιβάζετε στον φούρνο που έχει ρυθμιστεί σε χαμηλή θερμοκρασία ή να τα τοποθετείτε πάνω στην εστία.

# TAGS

  • ΜΠΡΙΖΟΛΑ
  • ΨΗΣΙΜΟ
  • ΚΡΕΑΣ
  • TIPS
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Δες όλες τις ειδήσεις και τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν
Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση – Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στον... χρόνο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση – Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στον... χρόνο

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Είναι αλήθεια ότι ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό στην καρδιά;

Είναι αλήθεια ότι ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό στην καρδιά;

Προειδοποίηση NHS: Πότε ο μυϊκός πόνος μπορεί να είναι σημάδι σοβαρής πάθησης

Προειδοποίηση NHS: Πότε ο μυϊκός πόνος μπορεί να είναι σημάδι σοβαρής πάθησης

Ψυχολόγος: Οι 2 ερωτήσεις στις οποίες κάθε καλός σύντροφος μπορεί να απαντήσει

Ψυχολόγος: Οι 2 ερωτήσεις στις οποίες κάθε καλός σύντροφος μπορεί να απαντήσει

5 λόγοι που πεινάτε αμέσως μετά από ένα γεύμα

5 λόγοι που πεινάτε αμέσως μετά από ένα γεύμα

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περού: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 αγνοούμενοι μετά από κατολίσθηση (Εικόνες και Βίντεο)

Διεθνή 23:03

Στήνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στα μπλόκα - Αποφασισμένοι μέχρι τέλους οι αγρότες

Ελλάδα 22:54

Νέα Αριστερά: Προκλητικος ο Κυρανακης, κλιμακώνει η κυβέρνηση εναντίον των αγροτών (Βίντεο)

Πολιτική 22:32

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μου ζητήθηκε να μην κάνω ταινία για το Ολοκαύτωμα

Entertainment 22:15

Εκλογές ΔΣΑ: Ποιοι πάνε στον δεύτερο γύρο - Τα αποτελέσματα

Ελλάδα 22:06

Βραζιλία: Λιοντάρι κατασπάραξε 19χρονο, ο οποίος παραβίασε τον φράχτη ασφαλείας

Διεθνή 22:01
Όλες Οι Ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στο επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ το 2026: «Σπάει» στα δύο για όλους

Οικονομία 06:32

Maestro: Το spoiler του Ορέστη Χαλκιά για την τέταρτη σεζόν (βίντεο)

Life 23:40

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Παιχνίδια Εξουσίας 06:22

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Οικονομία 06:29

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Παιχνίδια Εξουσίας 06:21
Ειδήσεις από την Περιφέρεια - σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα της Περιφέρειας

# HOT TOPICS

  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΕΣΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

αναλύσεις & ρεπορτάζ
από την συντακτική ομάδα τουDnews

ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟ

Σχετικά Άρθρα

Χριστούγεννα με χοιρινό στα 14,9 ευρώ το κιλό - Οι τιμές για τα κρέατα

Χριστούγεννα με χοιρινό στα 14,9 ευρώ το κιλό - Οι τιμές για τα κρέατα

Οικονομία 30.11.2025 07:52
Ρεύμα: Χρήσιμες συμβουλές για χαμηλότερους λογαριασμούς - Τι να αποφεύγετε

Ρεύμα: Χρήσιμες συμβουλές για χαμηλότερους λογαριασμούς - Τι να αποφεύγετε

Ελλάδα 18.11.2025 10:33
Τι συμβαίνει με το μοσχαρίσιο κρέας; Ανησυχία για νέα εκτόξευση των τιμών στις γιορτές

Τι συμβαίνει με το μοσχαρίσιο κρέας; Ανησυχία για νέα εκτόξευση των τιμών στις γιορτές

Οικονομία 14.11.2025 10:33
Ο κανόνας 50-30-20: Το μυστικό για σωστή διαχείριση των χρημάτων σου

Ο κανόνας 50-30-20: Το μυστικό για σωστή διαχείριση των χρημάτων σου

Ελλάδα 02.11.2025 08:05

NETWORK

ΕTBA BI.ΠΕ: Νέος ιστότοπος, εφαρμογή MyETVA και ψηφιακός χάρτης για τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

ΕTBA BI.ΠΕ: Νέος ιστότοπος, εφαρμογή MyETVA και ψηφιακός χάρτης για τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:03
Η καμπάνια της Gilead Sciences για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Η καμπάνια της Gilead Sciences για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

healthstat.gr 12.01.2025 - 18:39
Προειδοποίηση NHS: Πότε ο μυϊκός πόνος μπορεί να είναι σημάδι σοβαρής πάθησης

Προειδοποίηση NHS: Πότε ο μυϊκός πόνος μπορεί να είναι σημάδι σοβαρής πάθησης

healthstat.gr 12.01.2025 - 19:58
101χρονη Ισπανίδα είναι φανατική με το γυμναστήριο και το ελαιόλαδο – Τα «μυστικά» μακροζωίας της

101χρονη Ισπανίδα είναι φανατική με το γυμναστήριο και το ελαιόλαδο – Τα «μυστικά» μακροζωίας της

healthstat.gr 12.01.2025 - 21:24
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ημέρα ενάντια στο AIDS - Η ανάγκη για ενημέρωση, έγκαιρο έλεγχο και πρόσβαση σε θεραπεία είναι συνεχής

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ημέρα ενάντια στο AIDS - Η ανάγκη για ενημέρωση, έγκαιρο έλεγχο και πρόσβαση σε θεραπεία είναι συνεχής

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:42
ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκλήρωση Άσκησης Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης στο Λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκλήρωση Άσκησης Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης στο Λιμάνι του Πειραιά

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:40
Το Green Tank στον ετήσιο θεσμικό διάλογο 2025 της αποστολής για τη φυσική κληρονομιά στη Βαρκελώνη

Το Green Tank στον ετήσιο θεσμικό διάλογο 2025 της αποστολής για τη φυσική κληρονομιά στη Βαρκελώνη

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:44
Είναι αλήθεια ότι ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό στην καρδιά;

Είναι αλήθεια ότι ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό στην καρδιά;

healthstat.gr 12.01.2025 - 19:29
Dnews

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. "OPINIONPOST" Διεύθυνση: ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα
ΑΦΜ: 800961697 - ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Πειραιά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 145803601000
Τηλ: 210 7517080
E-mail: info@dnews.gr

Domain name: Dnews.gr (Dikaiologitika.gr)
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Ανδριόπουλος (andriopoulos@opinion-post.gr)
Ιδιοκτησία: OPINIONPOST A.E. - Μέτοχοι: ENERGY REGISTER Α.Ε. / Ανδριόπουλος Νικόλαος
Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST A.E. - Διαχειριστής Domain: Σωτήρης Μπέσκος
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Διευθυντής Σύνταξης: Κώστας Σαρρηκώστας

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • COOKIES
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέλος ΕΝΕΔ

Copyright © 2011 - 2025 OpinionPost S.A. All rights reserved.

Developed by Nuevvo.

ΜΕΛΟΣ #242054 Μ.Η.Τ. Μέλος #242054 του Μ.Η.Τ.
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Life
  • Παιδεία
  • Υγεία
  • Αθλητισμός
  • Επιστήμη
  • Επιχειρήσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Ο Πληροφοριοδότης
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τεχνολογία
  • Auto - Moto
  • Entertainment
  • Market Maven
  • News In English
  • Opinions
  • Ειδήσεις Από Την Περιφέρεια
  • Όλες οι Ειδήσεις
Games