Life

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες για τον βιασμό τον «ανάγκασαν» να ψάχνει για νέο σπίτι

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες για τον βιασμό τον «ανάγκασαν» να ψάχνει για νέο σπίτι
Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε αναζήτηση νέας κατοικίας μετά τις καταγγελίες για έναν και δύο απόπειρες, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως ανέφερε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του στο Ψυχικό του ζήτησε να το εγκαταλείψει, με τον πελάτη του να ψάχνει νέο σπίτι στο Παγκράτι ή στα Πατήσια.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε: «Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η υγεία αλλά έχει πάρει μεγάλη έκταση. Το πρόβλημα υγείας του είναι πολύ επιθετικός σακχαρώδης διαβήτης. Όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να καταλάβουν πώς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχω ξαναπεί, ο πατέρας του πέθανε από την ίδια αιτιολογία».

Αναφορικά με το πώς πέρασε το καλοκαίρι του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του και για λίγες ημέρες πήγε στο πατρικό του, σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα. Κάθισε εκεί, είδε τους συντοπίτες του, τους συγχωριανούς τους και παλιούς φίλους, και έπειτα γύρισε στο σπίτι του».