Ελλάδα

Κερατσίνι: Ο εφιάλτης της 9χρονης - «Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» - Αρνείται τα πάντα η γιαγιά

Κερατσίνι: Ο εφιάλτης της 9χρονης - «Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» - Αρνείται τα πάντα η γιαγιά Φωτογραφία: PIXABAY
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον εφιάλτη που ζούσε το 15χρονο σ΄ήμερα κορίτσι από το Κερατσίνι στα χέρια του 78χρονου παππού της ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της από τα 9 της χρόνια.

Η ανήλικη είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων και πράξεων του παππού της από το 2017 αλλά πέρυσι κατάφερε να βρει τη δύναμη να μιλήσει και να αποκαλύψει σε μια φίλη της όλα όσα έζησε στα χέρια του ανθρώπου που έπρεπε να την αγαπά και να την προστατεύει. 

«Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» - Η φρίκη που ζούσε το κορίτσι από τα 9 της χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος βίαζε την ιδια του την εγγονή από την ηλικία των 9 ετών, στο σπίτι που σε διπλανά δωμάτια ήταν η μετέρα και η γιαγιά της. Το κοριτσάκι δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε όλο αυτό το διάστημα. Ο 78χρονος κατηγορείται βάσει εντάλματος σύλληψης, ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

«Δεν βίαζε την εγγονή μας» λέει η γιαγιά της 14χρονης

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sta και διέψευσε τις κατηγορίες, αρνούμενη τα όσα καταλογίζει η εγγονή της.  «Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνο τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.