Ελλάδα

Η μητέρα της Έμμας συνάντησε τη λήπτρια της καρδιάς της - Η συγκινητική ανάρτησή της

Η μητέρα της Έμμας συνάντησε τη λήπτρια της καρδιάς της - Η συγκινητική ανάρτησή της Φωτογραφία: FACEBOOK
«Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή», έγραψε η μητέρα της Έμμας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της Έμμας συνάντησε η μητέρα της 21χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπακάκη, προσπάθησε να περιγράψει τη στιγμή που άκουσε ξανά την καρδιά της κόρης της.

«Έμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου… χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά… όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο… όπως τότε που σε αγκάλιαζα σφιχτά… Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε λέξεις, αλλά λέξη για να εκφράσει αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει!!», έγραψε.

Στη συνέχεια, είπε το δικό της «ευχαριστώ» στη λήπτρια της καρδιάς της Έμμας. «Σε ευχαριστώ εσένα γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να ξανακούσω την καρδιά της να χτυπάει δυνατά, να ξανανιώσω τη ζεστή αγκαλιά της… σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή… είμαι σίγουρη ότι εσένα επέλεξε η Έμμα για να πάρεις την καρδιά της… να την προσέχεις σαν τα μάτια σου!!», συμπλήρωσε η μητέρα της 21χρονης.

Η Έμμα έχασε τη ζωή της όταν οδηγός την τραυμάτισε θανάσιμα και την εγκατάλειψε σε τροχαίο που έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον Νοέμβριο του 2022.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 27χρονος οδηγός κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικό για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλε στον οδηγό ποινή κάθειρξης 16 ετών και έξι μηνών.

{https://www.facebook.com/kelly.kambaki/posts/pfbid02RLaWaMZt5h253X3zRWPfidDHfACdUVRcoP63sds6uXwjhfGL8y5V2f4YdTMsHGPQl}