Ελλάδα

Αγοράκι κατάπιε μεταλλικό σκυλάκι από γνωστό παιχνίδι: Το έσωσαν οι γιατροί στο Ιπποκράτειο

Αγοράκι κατάπιε μεταλλικό σκυλάκι από γνωστό παιχνίδι: Το έσωσαν οι γιατροί στο Ιπποκράτειο
Στα Επείγοντα της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, μετέβη στις 4 η ώρα τα ξημερώματα της Τρίτης ένα αγοράκι μόλις 4,5 ετών με τους γονείς του, καθώς είχε καταπιεί πιόνι από παιχνίδι.

Το μεταλλικό πιόνι γνωστού επιτραπέζιου παιγνιδιού εντόπισαν στον οισοφάγο ενός μικρού παιδιού οι γιατροί του «Ιπποκρατείου» που προχώρησαν άμεσα σε χειουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μετά από τις ακτινογραφίες και τις απεικονιστικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε καταπιεί ένα μεταλλικό σκυλάκι (!) από γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Αφότου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τον ακριβή εντοπισμό του αντικειμένου, αλλά και μετά από εκτίμηση παιδο-ΩΡΛ, υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε οισοφαγοσκόπηση υπό γενική αναισθησία για την αφαίρεσή του από τον οισοφάγο.

Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την επιτυχημένη επέμβαση και την άμεση απομάκρυνση του αντικειμένου, ενώ το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική.