Ελλάδα

«Θα ζήσουμε τον έρωτά μας στην Ευρώπη...» – Τα μηνύματα που «κάρφωσαν» την καθηγήτρια για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή

«Θα ζήσουμε τον έρωτά μας στην Ευρώπη...» – Τα μηνύματα που «κάρφωσαν» την καθηγήτρια για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή Φωτογραφία: eurokinissi
Στο φως έρχονται τα «καυτά» μηνύματα και οι γυμνές φωτογραφίες της φιλολόγου με τον 13χρονο μαθητή, από τη δικογραφία.

Λίγο πριν από την τελευταία της συνάντηση με τον 13χρονο φαίνεται να του έγραψε: «… θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…». Πρόκειται για το μήνυμα που είδε η μητέρα και άρχισε να υποψιάζεται τη σχέση του με την 36χρονη.

Υπό τον φόβο ότι θα χάσει τον γιο της έσπευσε στο κατώφλι της ΓΑΔΑ και βρέθηκε στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, για να καταγγείλει το γεγονός, προσκομίζοντας φωτογραφίες του γιου της σε άσεμνες πόζες με την 36χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι τους.

Οι Αστυνομικοί του Ανηλίκων ακολούθησαν όσα ορίζονται από την Διεθνή Αστυνομική Πρακτική, με γνώμονα την προστασία του ανήλικου αγοριού, καθώς όσο προχωρούσε η έρευνά τους, ολοκληρωνόταν η εικόνα της πλήρους αποπλάνησης του παιδιού, από την καθηγήτριά του.

Το μήνυμα που έστειλε η καθηγήτρια στον 13χρονο και τρομοκράτησε την μητέρα του παιδιού φαίνεται πως ήταν καταλυτικό. Του έγραφε συγκεκριμένα πως πρέπει να κάνουν υπομονή: «…να περάσει η πανδημία …θα φύγουμε από την Ελλάδα και θα ζήσουμε ελεύθερα τον έρωτα μας… έχω μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα, θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…»