Επιχειρήσεις

ΕΒΕΑ: «Αυλαία» για την Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας

ΕΒΕΑ: «Αυλαία» για την Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας Φωτογραφία: Intime
Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 «κλείνει» ο κύκλος υποβολής αιτήσεων για ένταξη στη ΘΕΑ

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) καλεί νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς καινοτόμες ΜμΕ να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ, του Κέντρου Επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας.

Όπως υπενθυμίζεται από το επιμελητήριο, οι αιτήσεις υποβολής πρότασης μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024. Στην ιστοσελίδα www.theathensincube.gr υπάρχει η αίτηση υποβολής πρότασης για την ένταξη στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ, τα κριτήρια αξιολόγησης, καθώς και οι οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα της γραμματείας της ΘΕΑ: 211 1036904, 211 1036935 από τις 8:00 πμ έως και τις 15:00 μμ.