Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Ολλανδός διαιτητής στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, η ΚΕΔ φέρνει ξανά τον Νταμπάνοβιτς σε αγώνα της ΑΕΚ

eurokinissi eurokinissi
Τον Ολλανδό (δεύτερης κατηγορίας της UEFA), Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ φέρνει η ΚΕΔ στη ρεβάνς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ εντύπωση και αρκετές αντιδράσεις προκαλεί (ήδη) η απόφαση να φέρει τον Νταμπάνοβιτς για το Άρης - ΑΕΚ στο Βικελίδης, μετά από την πολύ κακή διαιτησία του πέρσι στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Πιο αναλυτικά, με ξένους διαιτητές θα διεξαχθούν  τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με την ΚΕΔ να επιλέγει Ολλανδό ρέφερι για το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από την δεύτερη κατηγορία της UEFA, θα διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ, 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR οι Φαν Μπέκελ και Νικολακάκη.

Στο Βικελίδης θα βρεθεί ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς, που είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στα play offs της Super League και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα, το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (για τη φάση των «8») θα σφυρίξει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου), ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου δεν θα υπάρχει VAR.

Έτσι, το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), το Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), το Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και το Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).