Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Games
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Life 28.06.2025 04:09

«Kitchen Lab»: Ο Άκης Πετρετζίκης μας σερβίρει συνταγές με ανατολίτικες και μεσογειακές επιρροές

Image of Newsroom Newsroom
«Kitchen Lab»: Ο Άκης Πετρετζίκης μας σερβίρει συνταγές με ανατολίτικες και μεσογειακές επιρροές
Με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, τα πιάτα αποκτούν νέα πνοή και γίνονται ιδανικά για καθημερινό τραπέζι αλλά και για ξεχωριστές περιστάσεις.

Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Ιουνίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 με ένα μενού που έχει έντονα ελληνικό χαρακτήρα και συνταγές που ακόμα και αν δεν είναι αμιγώς ελληνικές, προσαρμόζονται στις ελληνικές γαστρονομικές συνήθειες.

Kitchen Lab 28.06.2025 3 80ee8

Πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού o απόλυτος καλοκαιρινός μεζές, μια σαλάτα με χταπόδι και αλμύρα, ένα ορεκτικό που θα ήταν κορυφαία επιλογή σε μια ταβέρνα μπροστά στη θάλασσα, με τις πιο αγαπημένες γεύσεις. Πρώτα, σε αλατισμένο νερό βράζει αλμύρα για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, κόβει το κεφάλι και τη φούσκα από ένα χταπόδι και τα μεταφέρει σε άλλη κατσαρόλα. Κόβει και τα πλοκάμια, τα βάζει στην κατσαρόλα και προσθέτει κόκκους πιπεριού, κρασί, σκόρδο, φύλλα δάφνης, καλύπτει με μεμβράνη και σιγοβράζει. Σουρώνει την αλμύρα και την ξεπλένει με κρύο νερό. Σε πιατέλα βάζει βαλσάμικο με μάνγκο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο, από πάνω την αλμύρα και ανακατεύει. Σε τηγάνι βάζει ελαιόλαδο, το χταπόδι, ψήνει από όλες τις πλευρές, το μεταφέρει πάνω από την αλμύρα και σερβίρει με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βαλσάμικο με μάνγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή» (Βίντεο)

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή» (Βίντεο)

Life 24.06.2025 20:30
«Kitchen Lab»: Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση

«Kitchen Lab»: Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση

Life 21.06.2025 04:05

Kitchen Lab 28.06.2025 2 248e2

Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει ένα εξοχικό με κοτόπουλο, για να γεμίσετε το σπίτι σας με χρώματα και αρώματα από την ελληνική ύπαιθρο. Κόβει πατάτες σε κομμάτια, τα βάζει σε μπολ και προσθέτει κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά Φλωρίνης, πιπεριά κέρατο και σκόρδο σε κομμάτια. Κόβει κοτόπουλο σε μερίδες, τις βάζει σε μπολ, προσθέτει χυμό από λεμόνι, ελαιόλαδο, μουστάρδα, ρίγανη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύει. Μεταφέρει σε λαδόκολλα, προσθέτει κεφαλοτύρι σε κυβάκια, βάζει από πάνω άλλη μια λαδόκολλα, κλείνει καλά, τυλίγει και με αλουμινόχαρτο, ψήνει για συνολικά 2 ώρες και σερβίρει.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ 2'

Όσα πρέπει να ξέρετε
για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

* Με την εγγραφή σας στο newsletter του Dnews, αποδέχεστε τους σχετικούς όρους χρήσης

Kitchen Lab 28.06.2025 1 413b0

Για γλυκό ο Άκης φτιάχνει κορμό Dubai Chocolate, μια ελληνική εκδοχή του απόλυτου παγκοσμίου trend που είναι ταυτόχρονα comfort και εντυπωσιακό, ιδανικό για να κλείσει ένα οικογενειακό και γεμάτο αγάπη τραπέζι. Αρχικά ετοιμάζει μια πραλίνα φιστικιού, ψήνοντας φιστίκια Αιγίνης στον φούρνο για 5 λεπτά. Κατόπιν, σε ένα τηγάνι βάζει βούτυρο, αφήνει να λιώσει, προσθέτει κανταΐφι ψιλοκομμένο και αφήνει να πάρει χρώμα. Αφαιρεί τα φιστίκια από τον φούρνο, τα βάζει σε πολυκοπτικό, προσθέτει σπορέλαιο, χτυπάει, βάζει βούτυρο και χτυπάει ξανά. Αφαιρεί το κανταΐφι σε μπολ, βάζει και την πραλίνα φιστικιού από το πολυκοπτικό, και ανακατεύει. Προσθέτει ζαχαρούχο γάλα, λευκή κουβερτούρα, ψιλοκομμένη κουβερτούρα γάλακτος και φιστίκια και ανακατεύει. Ρίχνει αλάτι, κονιάκ, ανακατεύει, απλώνει σε λαδόκολλα, τυλίγει σε σχήμα καραμέλας και βάζει στο ψυγείο να κρυώσει. Κόβει σε κομμάτια, βάζει σε πιάτο, πασπαλίζει με λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκομμένα φιστίκια και σερβίρει με δυόσμο.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 με ένα ανατρεπτικό μενού, το οποίο έχει Ανατολίτικα στοιχεία αλλά και Μεσογειακά, που θα πλημμυρίσουν το σπίτι σας με αρώματα φρεσκάδας.

Kitchen Lab 29.06.2025 5a493

Ξεκινάει με έναν γαύρο, αλλά όχι έναν οποιονδήποτε γαύρο, τον τηγανητό γαύρο τον δικό του, όπως εκείνος τον φτιάχνει, με μυστικά γεύσης που μοιράζεται, όπως πάντα, απλόχερα. Αρχικά, σε ένα μπολ βάζει γαύρο, προσθέτει ξίδι από λευκό κρασί, αλάτι, ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο σκόρδο, φρέσκο θυμάρι και ρίγανη, ανακατεύει και αφήνει να μαριναριστεί το ψάρι. Σε ταψί, βάζει αλεύρι, σιμιγδάλι, αλάτι, ανακατεύει, προσθέτει τον γαύρο, κουνάει το ταψί, βουτάει σε τηγάνι με ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά και τηγανίζει σε δόσεις. Αφαιρεί σε απορροφητικό χαρτί με μια τρυπητή κουτάλα, βάζει αλάτι, κουνάει το ταψί, μεταφέρει σε πιάτο και σερβίρει με φέτες λεμονιού και φρέσκια ρίγανη.

Kitchen Lab 29.06.2025 2 935ce

Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει έναν μουσακά, όχι όμως όπως τον έχετε συνηθίσει, αλλά πολίτικο, πολύ εύκολο, πολύ θρεπτικό, πεντανόστιμο και με αρώματα που μυρίζουν Ανατολή. Πρώτα σοτάρει κρεμμύδι σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και έπειτα προσθέτει ζάχαρη, ψιλοκόβει και προσθέτει σκόρδο και σοτάρει. Βάζει κύμινο, δάφνη, κανέλα, μπαχάρι, ανακατεύει, προσθέτει μοσχαρίσιο κιμά και σοτάρει. Κόβει μελιτζάνες σε λεπτές φέτες και τις βάζει σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτει αλάτι, τηγανίζει σταδιακά όλες τις φέτες και τις βάζει σε ταψί. Στο τηγάνι με τον κιμά βάζει πελτέ και χυμό ντομάτας, ανακατεύει, μαγειρεύει για 2-3 λεπτά, προσθέτει αλοτοπίπερο, χαμηλώνει τη φωτιά και αφήνει να αρωματιστεί ο κιμάς. Βάζει ψιλοκομμένο μαϊντανό, γραβιέρα, αφαιρεί τη δάφνη και την κανέλα και ανακατεύει. Σε πυρίμαχο σκεύος, βάζει ελαιόλαδο και στρώνει μελιτζάνες στη βάση. Προσθέτει τριμμένη γραβιέρα, άλλη μια στρώση από τις μελιτζάνες, γραβιέρα, άλλη μια στρώση από μελιτζάνες, το μείγμα του κιμά και απλώνει. Κόβει ντομάτες σε λεπτές φέτες, τις βάζει πάνω από τον κιμά, προσθέτει αλάτι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, μεταφέρει στον φούρνο, ψήνει, κόβει σε κομμάτια και σερβίρει με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Kitchen Lab 29.06.2025 3 ce03e

Για γλυκό ο Άκης συστήνει από την αρχή έναν σιμιγδαλένιο χαλβά, αφού τον συγκεκριμένο χαλβά τον γεμίζει με παγωτό, σε μια πολύ ιδιαίτερη συνταγή με μυστικά επιτυχίας που μόνο στο Kitchen Lab θα βρείτε. Η διαδικασία ξεκινάει σε ένα κατσαρολάκι, όπου ρίχνει νερό, καστανή ζάχαρη, γαρίφαλο, κανέλα και αφήνει να πάρει μια βράση. Σε άλλη κατσαρόλα βάζει βούτυρο, ψιλό και χοντρό σιμιγδάλι και ανακατεύει με μια ξύλινη κουτάλα. Ανακατεύει με σύρμα χειρός το σιρόπι και όταν τα σιμιγδάλια έχουν πάρει λίγο χρώμα, ρίχνει το ζεστό σιρόπι στην κατσαρόλα και ανακατεύει. Κατόπιν, προσθέτει μέλι, σβήνει τη φωτιά, ανακατεύει και αφήνει να κρυώσει. Βάζει χαλβά σε μπολάκια, δημιουργεί βαθούλωμα, γεμίζει με παγωτό, κλείνει από πάνω με επιπλέον μείγμα από την κατσαρόλα, πατάει, ξεφορμάρει σε πιάτο, πασπαλίζει με κανέλα και σερβίρει με δυόσμο.

# TAGS

  • ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
  • ΜΕΝΟΥ
  • ALPHA
Δες όλες τις ειδήσεις και τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν
Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

Merry Friday στα Public: Η αγαπημένη 3for2 προσφορά επιστρέφει σε Παιχνίδια, Χαρτικά & Είδη Δώρων!

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Όταν οι διαβάσεις ξεθωριάζουν, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Από τη συνδρομή στο Netflix… στην εποχή της αυτοματοποίησης

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση- Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στο ...χρόνο

Οι αγρότες τρομάζουν την κυβέρνηση- Το Μαξίμου αναζητά νέα στρατηγική, ελπίζει στο ...χρόνο

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Ξύλο και χημικά δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Επιστροφή ενοικίου: Πώς και πότε γίνονται οι διορθώσεις μετά το φιάσκο της πληρωμής

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Ο Αλέξης θέτει το θέμα της εναλλακτικής διακυβέρνησης

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Η αδύνατη αυτοδυναμία, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις συνεργασίας και τα νέα κόμματα

Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την αποθήκευση στα φωτοβολταϊκά

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Ηλεκτρισμός: Οριακή πτώση της ζήτησης τον Οκτώβριο- Πώς μοιράζεται η «πίτα» της λιανικής

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στοχευμένες αλλαγές στο Αποθεματικό Σταθερότητας από την Κομισιόν- «μαξιλάρι» για την εκκίνηση του ETS2

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Στο τραπέζι του διαλόγου Eurelectric και βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Ενεργειακό κόστος: Στο «περίμενε» για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης η βιομηχανία

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 895.000 οι αιτήσεις- Τα SOS για τις κοινόχρηστες δαπάνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Aktor εκδίδει νέο ομολογιακό έως 140 εκατ. ευρώ

Επιχειρήσεις 17:35

Ασία: Πάνω από 1.110 νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις - Εκατοντάδες αγνοούμενοι (Εικόνες και βίντεο)

Διεθνή 17:34

Η νέα ανάρτηση της Τούνη μετά την αναβολή της δίκης – «Δεν είμαι καλά ψυχοσωματικά τους τελευταίους μήνες»

Life 17:32

Υποκλοπές - ΑΔΑΕ: Μπήκαν στην ΕΥΠ και έλεγξαν άδειες αίθουσες, χωρίς γραφεία, υπολογιστές και προσωπικό

Ελλάδα 17:29

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ το φυσάει και δεν κρυώνει - Ο ρόλος που έχασε από τον Μπραντ Πιτ

Entertainment 17:08

Η LAMDA Development υπογράφει στρατηγική συνεργασία με την COSMOTE TELEKOM για την παροχή Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών στο The Ellinikon

Επιχειρήσεις 17:07
Όλες Οι Ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Είναι γελοίο, δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα»: Οργή από δικαιούχους για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία 17:53

Μπλόκα αγροτών: «Σπάσαμε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης» - Αύριο νέα συνέλευση

Ελλάδα 20:02

Μπλόκα αγροτών: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Πού είναι κλειστή η εθνική οδός

Ελλάδα 18:18

Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα: Ο 24χρονος είχε έρθει Ελλάδα για την ορκωμοσία της κοπέλας του

Ελλάδα 19:09

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ανατρίχιασα όταν το είπε» - Η on air συγκίνησή της για τον διάλογο με ηλικιωμένο

Life 18:12
Ειδήσεις από την Περιφέρεια - σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα της Περιφέρειας

# HOT TOPICS

  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΕΣΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

αναλύσεις & ρεπορτάζ
από την συντακτική ομάδα τουDnews

ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟ

Σχετικά Άρθρα

«Να μ’ αγαπάς»: Ο Θεόφιλος παρατά τη Ζωή και τη Νικαίτη στη μέση του δρόμου

«Να μ’ αγαπάς»: Ο Θεόφιλος παρατά τη Ζωή και τη Νικαίτη στη μέση του δρόμου

Life 01.12.2025 16:01
«Άγιος Έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος οδηγείται στη φυλακή

«Άγιος Έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος οδηγείται στη φυλακή

Life 01.12.2025 15:53
«Το Σόι Σου» πίσω από τις κάμερες – Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

«Το Σόι Σου» πίσω από τις κάμερες – Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

Life 01.12.2025 15:46
«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Έρχεται η μεγάλη στιγμή – Η Θεοδώρα ταξιδεύει στον Πειραιά

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Έρχεται η μεγάλη στιγμή – Η Θεοδώρα ταξιδεύει στον Πειραιά

Life 01.12.2025 15:30

NETWORK

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται στραγγιστό γιαούρτι – «Μην το καταναλώσετε»

healthstat.gr 12.01.2025 - 16:45
Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων στο προσωπικό παιδικού σταθμού σε δήμο της Αττικής

healthstat.gr 12.01.2025 - 16:35
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ημέρα ενάντια στο AIDS - Η ανάγκη για ενημέρωση, έγκαιρο έλεγχο και πρόσβαση σε θεραπεία είναι συνεχής

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ημέρα ενάντια στο AIDS - Η ανάγκη για ενημέρωση, έγκαιρο έλεγχο και πρόσβαση σε θεραπεία είναι συνεχής

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:42
Το Green Tank στον ετήσιο θεσμικό διάλογο 2025 της αποστολής για τη φυσική κληρονομιά στη Βαρκελώνη

Το Green Tank στον ετήσιο θεσμικό διάλογο 2025 της αποστολής για τη φυσική κληρονομιά στη Βαρκελώνη

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:44
Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

Οδηγίες ΠΟΥ για τη χρήση GLP-1 για την παχυσαρκία – Επιμένει στην «περιορισμένη πρόσβαση»

healthstat.gr 12.01.2025 - 16:23
ΕTBA BI.ΠΕ: Νέος ιστότοπος, εφαρμογή MyETVA και ψηφιακός χάρτης για τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

ΕTBA BI.ΠΕ: Νέος ιστότοπος, εφαρμογή MyETVA και ψηφιακός χάρτης για τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:03
Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

Ψυχολόγος: Γιατί οι ασθενείς με άνοια λένε συχνά «Θέλω να πάω σπίτι»

healthstat.gr 12.01.2025 - 15:57
ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκλήρωση Άσκησης Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης στο Λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκλήρωση Άσκησης Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης στο Λιμάνι του Πειραιά

ienergeia.gr 12.01.2025 - 15:40
Dnews

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. "OPINIONPOST" Διεύθυνση: ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα
ΑΦΜ: 800961697 - ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Πειραιά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 145803601000
Τηλ: 210 7517080
E-mail: info@dnews.gr

Domain name: Dnews.gr (Dikaiologitika.gr)
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Ανδριόπουλος (andriopoulos@opinion-post.gr)
Ιδιοκτησία: OPINIONPOST A.E. - Μέτοχοι: ENERGY REGISTER Α.Ε. / Ανδριόπουλος Νικόλαος
Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST A.E. - Διαχειριστής Domain: Σωτήρης Μπέσκος
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Διευθυντής Σύνταξης: Κώστας Σαρρηκώστας

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • COOKIES
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέλος ΕΝΕΔ

Copyright © 2011 - 2025 OpinionPost S.A. All rights reserved.

Developed by Nuevvo.

ΜΕΛΟΣ #242054 Μ.Η.Τ. Μέλος #242054 του Μ.Η.Τ.
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Life
  • Παιδεία
  • Υγεία
  • Αθλητισμός
  • Επιστήμη
  • Επιχειρήσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Ο Πληροφοριοδότης
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τεχνολογία
  • Auto - Moto
  • Entertainment
  • Market Maven
  • News In English
  • Opinions
  • Ειδήσεις Από Την Περιφέρεια
  • Όλες οι Ειδήσεις
Games