Ελλάδα

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Από τα λεφτά του "Άλλου Ανθρώπου" δεν έχω παίξει ούτε μισό λεπτό»

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Από τα λεφτά του "Άλλου Ανθρώπου" δεν έχω παίξει ούτε μισό λεπτό»
«Ακόμα και τα τσιγάρα μου τα παίρνω με τα λεφτά του Άλλου Ανθρώπου» δηλώνει ο Κώστας Πολυχρονόπουλος.

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, που είναι ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», μίλησε στην εκπομπή του Mega, σχετικά με όλο το σκάνδαλο που έχει προκύψει με τα «μαύρα χρήματα».

Επίσης απειλεί με μηνύσεις όλους όσους έχουν συκοφαντίσει εναντίον του, υποστηρίζοντας και διαδίδοντας, κατά τη γνώμη του, ψευδής πληροφορίες.

Συγκεκριμένα  ο κ. Πολυχρονόπουλος τόνισε: «Πάνω από 600.000 ευρώ έχουμε λάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν έχω πλήρη εικόνα ακριβώς για το πόσα λεφτ΄΄α έχουν συγκεντρωθεί.

Στην ερώτηση που του έθεσαν για το πώς ζει αυτά τα χρόνια, με τι έσοδα ο Κώστας Πολυχρονόπουλος απάντησε: «Δεν είμαι εργαζόμενος. Ζω από τον "Άλλον Άνθρωπο". Ακόμα και τα τσιγάρα μου τα αγοράζω με τα λεφτά του "Άλλου Ανθρώπου"».

Συνέχισε όμως θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως τα λεφτά του «Άλλου Ανθρώπου» δεν τα έχει παίξει ποτέ στα τυχερά παιχνίδια.

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και ο δικηγόρος του Κώστα Πολυχρονόπουλου, ο Νίκος Αλεξανδρής.

Δήλωσε πως: «Τον Κώστα Πολυχρονόπουλο τον πνίγει το δίκιο του, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ακόμα, γι' αυτό και οι απαντήσεις που δίνει μπορεί να ερμηνευτούν και με άλλον τρόπο».

«Μην θεωρείται ότι όποιο ποσό έχει κατατεθεί, έχει κατατεθεί στον Πολυχρονόπουλο για τον "Άλλον Άνθρωπο". Για παράδειγμα είχαν κατατεθεί χρήματα για την δράση στην Ουκρανία, αυτά είναι ξεχωριστά χρήματα» συμπήρωσε ο κ. Αλεξανδρής.