Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή σε απάτες με τα εισιτήρια των Conference League και Final Four

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή σε απάτες με τα εισιτήρια των Conference League και Final Four Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Έχουν ήδ παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης στα εισιτήρια του Conference League και Final Four μέσω site και socila media.

Η αστυνομία εφιστά την προσοχή για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Conference League στο OPAP Arena ή για τον τελικό του Final Four.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες που αναζητούν να αγοράσουν εισιτήρια εν όψει των τελικών του UEFA Europa Conference League 2024 και του Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα, αναφέρει η αστυνομία.

Οι προσπάθειες εξαπάτησης εκδηλώνονται είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις συγκεκριμένες αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω ψευδών αγγελιών σε social media και site αγοραπωλησιών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία.

Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.) συστήνει η ΕΛ.ΑΣ.