Ελλάδα

Μυστήριο με καταγγελία για βιασμό στον Ασπρόπυργο: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός

Μυστήριο με καταγγελία για βιασμό στον Ασπρόπυργο: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε την Τρίτη ο οδηγός του εταιρικού λεωφορείου που, σύμφωνα με καταγγελία 27χρονης, τη βίασε πηγαίνοντάς την στη δουλειά

Ερωτηματικά προκαλεί η υπόθεση άγριου βιασμού που κατήγγειλε 27χρονη γυναίκα στον Ασπρόπυργο.

Ο κατηγορούμενος οδηγός του βαν για βιασμό, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρώτα στοιχεια και τις καταθεσεις που έχουν ληφθεί δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται πληρως η καταγγελία της καθαρίστριας. Ωστόσο η ανακριτική έρευνα θα συνεχιστεί.

Τι κατήγγειλε η γυναίκα

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 27χρονης, το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας όταν βρέθηκε στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου προκειμένου να μεταφερθεί στο χώρο εργασίας της με το εταιρικό λεωφορείο.

Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως - αφού ήταν γεμάτο - θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία την συμβούλευσε να ηρεμήσει, ενώ εν συνεχεία την άφησε στη δουλειά της.

Η κοπέλα ωστόσο - που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε - πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ στη συνέχεια έλαβε και ιατρική φροντίδα.