Ελλάδα

Αλλάζει ζωή ο Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός: Νέες καταγγελίες για την κόρη του

Αλλάζει ζωή ο Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός: Νέες καταγγελίες για την κόρη του
Νέες δηλώσεις από τον «παλαιοχριστιανό» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη: Καταγγέλλει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του εξαιτίας όσων συνέβησαν

Για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε η κόρη του μίλησε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΙ.

Κάνοντας λόγο για «υπαιτιότητα του συστήματος», ο πατέρας της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας ανέφερε πως η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του.

Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Παράλληλα, όπως επισήμανε, αλλάζει πλέον τόπο διαμονής, καθώς ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.